Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corsair hs60 pro ile steelseries arctis 5 oyuncu kulaklığı arasında kaldım aralarında yaklaşık 20 lira var elden almak istiyorum ve yeni önerilerinize açığım
Corsair hs60 pro ile steelseries arctis 5 oyuncu kulaklığı arasında kaldım aralarında yaklaşık 20 lira var elden almak istiyorum ve yeni önerilerinize açığım
dostum ben arctis 7 kullanıyorum ve arctis 5 i almanı şiddetle tavsiye ediyorum mikrafon kalitesi vs mükemmel derecede ses kaliteside aynı şekilde bassları resmen kulağını patlatıyor ayrıca steelseries engine programından ayarlayabiliyorsun rgb yi ses düzeyini ve mikrafon düzeyini
Açıkçası ilk defa böyle öğrenci insan için yüksek meblağlar verp kulaklık vermek istiyorum bir çok arkadaş steelseries ve logitech demiş klavye ve mouse olarak corsair ve logitech kullanmaktayım malzeme kalitelerini az çok biliyorum steelseries dünyaca ünlü bir marka kabul ediyorum ancak servis durumları hakkında bilgisi olan var mı sorun yaşatır mı