13 Eki 2016 #1 TestaMent T Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2016 Mesajlar 461 Tepki puanı 3 Yaş 27 10 HİZMET YILI Selam Sorun Oluştu Memoryhackersin Sunucusuna Gircektim Teamspeak Acılmıyor Böle Hata Verdi Of Ya Yardım Edin Windows 7 Böle Hata Var Hata
Selam Sorun Oluştu Memoryhackersin Sunucusuna Gircektim Teamspeak Acılmıyor Böle Hata Verdi Of Ya Yardım Edin Windows 7 Böle Hata Var Hata
13 Eki 2016 #2 Saykoo S Süper Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 844 Tepki puanı 3 Ödüller 9 9 HİZMET YILI SİLİP TEKRAR YÜKLE SORUN ÇÖZÜLÜR BÜYÜK İHTİMALLE Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Eki 2016 Konuyu başlatan #3 TestaMent T Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2016 Mesajlar 461 Tepki puanı 3 Yaş 27 10 HİZMET YILI TheSayko' Alıntı: SİLİP TEKRAR YÜKLE SORUN ÇÖZÜLÜR BÜYÜK İHTİMALLE Genişletmek için tıklayın ... Yaptım Cözüldü Ama Bilggisayarı Yeniden Başlatınca Bu Hata Oluyor Hep Bendemi Sorun Varm Programdamı Oyla 0 Olumsuz oyla
TheSayko' Alıntı: SİLİP TEKRAR YÜKLE SORUN ÇÖZÜLÜR BÜYÜK İHTİMALLE Genişletmek için tıklayın ... Yaptım Cözüldü Ama Bilggisayarı Yeniden Başlatınca Bu Hata Oluyor Hep Bendemi Sorun Varm Programdamı