Onaylı Üye
kostebek ne knk gıt peaky blınders prıson break breakıng bad vıkıngs ızleköstebek 2 de güzel ama hush öneririm
kostebek ne knk gıt peaky blınders prıson break breakıng bad vıkıngs ızleköstebek 2 de güzel ama hush öneririm
Gece Vurgunu (Nightcrawler)Selamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
Jake Gyllenhaal oynuyor bence gerçekten iyi bir filmGece Vurgunu (Nightcrawler)
2014 ‧ Gerilim/Suç ‧ 1 saat 57 dakika
Gece Vurgunu Film Konusu:
Hırslı bir genç olan Lou Bloom (Jake Gyllenhaal), Los Angeles'ta polis muhabirliği yapmaya başlar. Sürekli kazaları, cinayetleri ve buna benzer felaketleri kovalayan bir kamera ekibinin de katılımıyla, Lou yavaş yavaş suç dünyasına girmeye başlar.
askeri filmleri sviyorsan Dunkirk önerebilirimSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
TroyaSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
köstebek 2 de güzel ama hush öneririm
kostebek ne knk gıt peaky blınders prıson break breakıng bad vıkıngs ızle
Bird box diye bir film var onu izlesene çok gerildim ben izlerken ama çok iyi film
Gece Vurgunu (Nightcrawler)
2014 ‧ Gerilim/Suç ‧ 1 saat 57 dakika
Gece Vurgunu Film Konusu:
Hırslı bir genç olan Lou Bloom (Jake Gyllenhaal), Los Angeles'ta polis muhabirliği yapmaya başlar. Sürekli kazaları, cinayetleri ve buna benzer felaketleri kovalayan bir kamera ekibinin de katılımıyla, Lou yavaş yavaş suç dünyasına girmeye başlar.
Post automatically merged:
Jake Gyllenhaal oynuyor bence gerçekten iyi bir film
askeri filmleri sviyorsan Dunkirk önerebilirim
Teşekkür ederim dostlar bakacağım hepsine.Troya
İnception
Prestige
Tamamdır dostum bakacağım sağol.vıkıngs ızle bro en fazla saran dızı bence o
teen wolf güzel reisSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
İzledim dostum gerçekten çok güzel film teşekkür ederim yine de.hocam hız tutkusu
ali kundili
Kanka bence zaten her film tek başına izlendiğinde güzeldir .d neyse çok bilindik ama 27 hafta sonra önerimdir izlemediysen izle güzel hoplatıyo
game of thrones - la casa de papel - 365 gün
Sağolun dostlar bakıcam hepsine.teen wolf güzel reis
Dostum onları tekrar tekrar izledim ya artık sıkıyolar çok.Yenilmezler serisine yeniden başla tek basinaysan Deadpool yada xmen
All of us are dead tv seriesSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.