Tek başına izlenebilecek güzel filmler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bird box diye bir film var onu izlesene çok gerildim ben izlerken ama çok iyi film

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Selamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
Gece Vurgunu (Nightcrawler)
2014 ‧ Gerilim/Suç ‧ 1 saat 57 dakika

Gece Vurgunu Film Konusu:
Hırslı bir genç olan Lou Bloom (Jake Gyllenhaal), Los Angeles'ta polis muhabirliği yapmaya başlar. Sürekli kazaları, cinayetleri ve buna benzer felaketleri kovalayan bir kamera ekibinin de katılımıyla, Lou yavaş yavaş suç dünyasına girmeye başlar.
Post automatically merged:

Hırslı bir genç olan Lou Bloom (Jake Gyllenhaal), Los Angeles'ta polis muhabirliği yapmaya başlar. Sürekli kazaları, cinayetleri ve buna benzer felaketleri kovalayan bir kamera ekibinin de katılımıyla, Lou yavaş yavaş suç dünyasına girmeye başlar.
Jake Gyllenhaal oynuyor bence gerçekten iyi bir film

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
askeri filmleri sviyorsan Dunkirk önerebilirim

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Troya
İnception
Prestige

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
köstebek 2 de güzel ama hush öneririm
kostebek ne knk gıt peaky blınders prıson break breakıng bad vıkıngs ızle
Bird box diye bir film var onu izlesene çok gerildim ben izlerken ama çok iyi film

Jake Gyllenhaal oynuyor bence gerçekten iyi bir film
askeri filmleri sviyorsan Dunkirk önerebilirim
Troya
İnception
Prestige
Teşekkür ederim dostlar bakacağım hepsine.

vıkıngs ızle bro en fazla saran dızı bence o
Tamamdır dostum bakacağım sağol.

Üye
3 HİZMET YILI
teen wolf güzel reis

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanka bence zaten her film tek başına izlendiğinde güzeldir .d neyse çok bilindik ama 27 hafta sonra önerimdir izlemediysen izle güzel hoplatıyo

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İzledim dostum gerçekten çok güzel film teşekkür ederim yine de.

Kanka bence zaten her film tek başına izlendiğinde güzeldir .d neyse çok bilindik ama 27 hafta sonra önerimdir izlemediysen izle güzel hoplatıyo
game of thrones - la casa de papel - 365 gün
teen wolf güzel reis
Sağolun dostlar bakıcam hepsine.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yenilmezler serisine yeniden başla tek basinaysan Deadpool yada xmen

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
eğer Sherlock Holmes 'u seviyorsan onun kız kardeşi olarak çıkan filmini de seversin enola holmes serilerini izleyebilirsin 2 tane filmi var yeni çıktı 2. olanı ek olarak dizi önereyim bir de daha dün bitirdim dahmer diye bir seri katil yaşamış zamanında yani çok garip hissediyorum izledikten sonra bu diziyi ama sonunda içim rahatladi son sahnede spoiler vermeyeyim izlersen sevecegine eminim değişiklik olur senin için

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Avatar ve yeni çıkan filmin 2.ci serisi avatar : the way of water kesinlikle şiddetle tavaiye ediyorum pişman olmicağın bir film serisi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Constantine
Başlangıç
Can Dostum(Favorim Fransız filmi hem ırkçılık hemde arkadaşlığa çok güzel değiniyor)
Piyanist
Kariayip Korsanları Serisi
Into the Wild
City of God(inanılmaz bir film kesinlikle tavsiye ederim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...