Keşke devamı gelseydi çok kaliteli bi dizi Forever`ı ben önermiş olayım hocam iyi forumlar.film değil de dizi var bro. 11.22.63. izle gelir teşekkür edersin.
yani devamı gelse hoş olurdu ama böyle de hoş işte senin hayal gücüne bırakıyola.Focus
Walter Mittynin Gizli Hayatı
Pişman olmayacağını düşünüyorum güzel yapımlar
Post automatically merged:
Keşke devamı gelseydi çok kaliteli bi dizi Forever`ı ben önermiş olayım hocam iyi forumlar.
Doğru söylüyorsun daha güzel bir bakış açısı.yani devamı gelse hoş olurdu ama böyle de hoş işte senin hayal gücüne bırakıyola.
stranger thingsSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
godfather serisi kesinlikle izlemelisin ilk başta sıkıcı oluyor ama öyle bi bağlıyor ki kendine 2 saat bile su gibi geçiyor bitmesin istiyosunSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
arınma gecesi serisi izlerken hayyalere dalıp sende rahatlarsın.Selamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
Bence tek başınayken uzun soluklu bir diziye başla popüler dizileri izlemekten başlayabilirsin meselaSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
vikingsI'll take a look, thanks mate.
I actually watched the first season of Prison Break. But it didn't take much, then I quit. Honestly, multi-season series doesn't wrap me around, I get a little bored while watching it.