Tek başına vakit geçirilebilecek oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
stardew valley,skyrim,dark souls 3 minecraft the walking dead birsürü seçene kvar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Fallout olabilir, hoşuna gidebileceğini düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
indir bir tane soulslike .D sabaha kadar takıl canavar kes boss kes chill chill takıl derdim ama bu takılmaların pek chill olmayacak , ille de kafa dinliyim diyorsan indir bannerlord veya warband , kur kendine yaya bir ordu , savaşa savaşa oyna sabahlara kadar oh mis .D

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Abim gir gta v sür arabanı gir terraria, minecraft tek başına çok eğlenceli oyun.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dying light 2 öneririm beni çok sarmıştı oyunu 2 kere bitirdim hatta yapabileceğiniz farklı şeyler var seçenek sunmadan dolayı üstüne assasins creed odyssey öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Her 10 kişiden 5i bu oyunu onerdigimde ilk kez duyduklarını belirtse de oyuna neredeyse aşık olmuştum. Belki yaşadığım dönem, bulunduğum konum bana oyunu ayrı sevdirdi bilmiyorum ama aşırı zevk almıştım. Oyun ismi: sleeping dog (sanırım definitive edition'i mevcut onu öneririm)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tek başına oynacaksan a.creed sekiro dmc snıper warıror ninjablade god of war crysıs benım bıtırdıklerım bunların serılerıde cok ıyı tavsıye ederım kardesım ama sekıroda bır tık kanser olabılırsın baktın olmuyor bas hıleyı ole oyna :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...