Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
indir bir tane soulslike .D sabaha kadar takıl canavar kes boss kes chill chill takıl derdim ama bu takılmaların pek chill olmayacak , ille de kafa dinliyim diyorsan indir bannerlord veya warband , kur kendine yaya bir ordu , savaşa savaşa oyna sabahlara kadar oh mis .D
dying light 2 öneririm beni çok sarmıştı oyunu 2 kere bitirdim hatta yapabileceğiniz farklı şeyler var seçenek sunmadan dolayı üstüne assasins creed odyssey öneririm
Her 10 kişiden 5i bu oyunu onerdigimde ilk kez duyduklarını belirtse de oyuna neredeyse aşık olmuştum. Belki yaşadığım dönem, bulunduğum konum bana oyunu ayrı sevdirdi bilmiyorum ama aşırı zevk almıştım. Oyun ismi: sleeping dog (sanırım definitive edition'i mevcut onu öneririm)
tek başına oynacaksan a.creed sekiro dmc snıper warıror ninjablade god of war crysıs benım bıtırdıklerım bunların serılerıde cok ıyı tavsıye ederım kardesım ama sekıroda bır tık kanser olabılırsın baktın olmuyor bas hıleyı ole oyna