Uzman Üye
which game bro can u explain
İyide ben tekli maçta ban yedim eşli maçda onunla oynarken oynadığımız oyunlarda ban yemedim ki. Şimdi ben 4lü girdim 10 maç attık arkadaşlarda hep aynı kişilerle sonra çıktım hileyi abartarak tekli maçta ban yedim. Diğer adamların ne suçu var onlar takımlı oynuyordu bu kadar saçma değildir inşallah arkadaşıma ban atmaz ya rankı sıfırlancak ona yanıyorum.büyük ihtimal onunda oyunu kontrol edilecektir, yanlış bir pozisyon gözükmezse yiyeceğini zannetmiyorum![]()
Umarım yemez ya ama şöyle sistemi var pubg mobile nin. Ban yiyen oyuncunun arkadaşlarını inceliyolar en son kimle çok maç attıysa ona da 1 hafta kademe banı veriyorlar. Ama ben tekli maç attım genel olarak. Sadece 1er gün arayla 2 gün günde 5 er maçtan eşli oynadık bir arkadaşımla. Kafam çok karışık ya offf.Yemez bence
Merhabalar,
Arkadaşlar bugün akşam 5 civarı offline ken 10 yıl ban yemişim. Ceza geçmişine baktığımda aynı gün öğlen saat 1 de ban yediğim gözüküyor. Ban atmadan önce bir arkadaşımla yaklaşık 10( 1 er gün arayla günde 5er maç attık) maça yakın eşli kasıldık fakat ben tekli maçta ban yedim. Size eşli kasıldığım arkadaşıma 1 hafta ban atar mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
yaklaşık 2.5 gün oldu hala bir şey olmadı bu saatten sonra bişey olmaz herhaldeYeme şansı yüksek
Yok hocam ban atmadı.ortak geçmişe bakıp ban atmış olabilirler
Yok ben tekli maçta ban yediğim için oynadığım kişileri etkilememiş. Ban yemedi.genellikle böyle durumlarda açan kişi ban atılır