Tekli maçta Ban yedim Eşli girdiğim kişi 1 hafta yer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
büyük ihtimal onunda oyunu kontrol edilecektir, yanlış bir pozisyon gözükmezse yiyeceğini zannetmiyorum :)

Süper Üye
6 HİZMET YILI
büyük ihtimal onunda oyunu kontrol edilecektir, yanlış bir pozisyon gözükmezse yiyeceğini zannetmiyorum :)
İyide ben tekli maçta ban yedim eşli maçda onunla oynarken oynadığımız oyunlarda ban yemedim ki. Şimdi ben 4lü girdim 10 maç attık arkadaşlarda hep aynı kişilerle sonra çıktım hileyi abartarak tekli maçta ban yedim. Diğer adamların ne suçu var onlar takımlı oynuyordu bu kadar saçma değildir inşallah arkadaşıma ban atmaz ya rankı sıfırlancak ona yanıyorum.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Umarım yemez ya ama şöyle sistemi var pubg mobile nin. Ban yiyen oyuncunun arkadaşlarını inceliyolar en son kimle çok maç attıysa ona da 1 hafta kademe banı veriyorlar. Ama ben tekli maç attım genel olarak. Sadece 1er gün arayla 2 gün günde 5 er maçtan eşli oynadık bir arkadaşımla. Kafam çok karışık ya offf.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hile yaptığım andan itibaren, yasak aldığımda

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bir kişinin sureklı oynagıdı kişiler ban yerse o kısıye 1 hafta ban atılıyor

where is the hareket there is the bereket
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Merhabalar,

Arkadaşlar bugün akşam 5 civarı offline ken 10 yıl ban yemişim. Ceza geçmişine baktığımda aynı gün öğlen saat 1 de ban yediğim gözüküyor. Ban atmadan önce bir arkadaşımla yaklaşık 10( 1 er gün arayla günde 5er maç attık) maça yakın eşli kasıldık fakat ben tekli maçta ban yedim. Size eşli kasıldığım arkadaşıma 1 hafta ban atar mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

10 maçtan birşey olacağını sanmıyorum, sürekli girmediğin biriyse atmaz heralde. Ben 7 gün ban yedim ama benim kadro hep sabitti sürekli aynı kadro oyuna giriyorduk.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
genellikle böyle durumlarda açan kişi ban atılır

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşın ban yemez çünkü o hile kullanmıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...