bende öyle düşünüyorum performansı iyi diyorlarXiaomi önerebilirim
reis xiaomi de hangisi tam olarak söylersenxiaomilere bak bence de f/p zirvesi
knk bide bunların 6gb ram 4 gb ram lileri varmış çok farkediyormu?Xiaomi Redmi Note 8 64 GB/4 GB Duos
önere bilirim
knk 2000 ile 3200 yazmışım zatende note 9 un arkasını beğenmedimalıntı yapmayı başaramadım ama bi fiyat aralığı söylersen bir iki tane söyleyebilirim belki note 9 pro fazla iyi ama biraz pahalı bende mi a2 lite var çok güzel şarj konusunda ikisi de
Post automatically merged:
note serisine bi bak derim genel olarak ekranları büyüktür ama şarjları iyi gider note 8 ve üstü modeller çok iyi
reis kb anlamıyorum senicomadao tanakola
Post automatically merged:
washbih din malik
yok kardeşim zaten media markt gibi yerlerden alıcam kasko felan yaparım o konudan sıkıntım yok2. el alma reis ama dikkat et
REİS SİTEDEN BAKTIM YİNE KAFAMA YATAN NOTE 8 OLDUO zaman bi epey com sitesinden bakmanı öneririm orada fiyat aralığı belirlersen iyi bir şeyler bulabilirsin sanırım. Kusura bakma dikkatli okumamışım yazdığını
media markta 2500 civarı zaten arkadaşlarda tavsiye etti iyi bariKafana yattıysa okey bence fiyatı aralığına giriyor sanırım gayet iyi telefon.
yok knk ya iphone sevmiyorum malesef yinede teşekkürler arkdaşına da selamlarkankiş afyon al. bizim afyonlu arkadaş var ucuz afyon getiriyor bir kullanıyorsun oh miss