telefon alıcam malum telefonlar kırılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
2000 ile 3200 arası telefon alıcam aklımda xiaomi note9 felan var ama tipini beğenmedim bi yardımcı olursanız ...

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
alıntı yapmayı başaramadım ama bi fiyat aralığı söylersen bir iki tane söyleyebilirim belki note 9 pro fazla iyi ama biraz pahalı bende mi a2 lite var çok güzel şarj konusunda ikisi de
Post automatically merged:

note serisine bi bak derim genel olarak ekranları büyüktür ama şarjları iyi gider note 8 ve üstü modeller çok iyi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
alıntı yapmayı başaramadım ama bi fiyat aralığı söylersen bir iki tane söyleyebilirim belki note 9 pro fazla iyi ama biraz pahalı bende mi a2 lite var çok güzel şarj konusunda ikisi de

note serisine bi bak derim genel olarak ekranları büyüktür ama şarjları iyi gider note 8 ve üstü modeller çok iyi
knk 2000 ile 3200 yazmışım zatende note 9 un arkasını beğenmedim

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
General Mobile GM 9 Pro Dual Akıllı Telefon, 64 GB, Space
olabilir sein tercihin ;)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
O zaman bi epey com sitesinden bakmanı öneririm orada fiyat aralığı belirlersen iyi bir şeyler bulabilirsin sanırım. Kusura bakma dikkatli okumamışım yazdığını

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valla ben arastırıp alıyorum bır cok cıhaz baktım xshomı 8 pro aldım 6 aydır kullanıyorum herseyıyle fazlasıyla super bence bunu al derım ben pısman degılım fazla samsun bıle bunu kıskanıp kamera yonunden yuksek cıkarttı baska nerdeydı hatta cıkartıgı modeller bundan pahalı bu super bana goree en ıyı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
note 8 6gb ram lisi güzelmiş ve performansı iyiymiş kafama yattı onu alırım teşekkürler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
2. el alma reis ama dikkat et
yok kardeşim zaten media markt gibi yerlerden alıcam kasko felan yaparım o konudan sıkıntım yok :D

O zaman bi epey com sitesinden bakmanı öneririm orada fiyat aralığı belirlersen iyi bir şeyler bulabilirsin sanırım. Kusura bakma dikkatli okumamışım yazdığını
REİS SİTEDEN BAKTIM YİNE KAFAMA YATAN NOTE 8 OLDU

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kafana yattıysa okey bence fiyatı aralığına giriyor sanırım gayet iyi telefon.

Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kankiş afyon al. bizim afyonlu arkadaş var ucuz afyon getiriyor bir kullanıyorsun oh miss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...