Seçkin Üye
kesinlikle xiaomi redmi note 8 veya note 8 probeyler ben telefon alıcam bütçem 2000 e kadar çıkıyo fotograf çekmek benim için önemli degil önemli olan oyun oynarken iyi fps alıyım
kesinlikle xiaomi redmi note 8 veya note 8 probeyler ben telefon alıcam bütçem 2000 e kadar çıkıyo fotograf çekmek benim için önemli degil önemli olan oyun oynarken iyi fps alıyım
knk fiyatı ne benim bütçem 2000 tl
güzel telefonda benim bütçem 2000 telelik xiomi ler daha iyi bütçem 1200 olsaydı y7 alırdımHuwai y7 de güzel bir telefon
knk ozaman general mobıle al o ıyı fps verırbeyler ben telefon alıcam bütçem 2000 e kadar çıkıyo fotograf çekmek benim için önemli degil önemli olan oyun oynarken iyi fps alıyım
not 8 al bro o daha ıyı fps verırxiomi redmi not 8 diyenlerde var sence hangisi general mı xiomi mi
bro benim bütcem 2000 tl daha zorlamak istemiyorumSamsung a51 128 gb 2500 tl ama çok güzel bir telefon
xiomi redmi not 8 sence iyi mij7 prime sakın alma oyun agırlıklı kullanıcaksan telefonu iphone bul 2.el daha mantıklı veya y7 y9 huawi falan
bro benim bütcem 2000 tl daha zorlamak istemiyorumSamsung a51 128 gb 2500 tl ama çok güzel bir telefon
kanka 2.el temiz iphone bulabilrisn tanıdık varsa ama kesinlikle j7 prime alma ben kullanıyorum memnunum ama oyun performansı falan filan yokbro benim bütcem 2000 tl daha zorlamak istemiyorum
xiomi redmi not 8 sence iyi mi
Post automatically merged:
bro benim bütcem 2000 tl daha zorlamak istemiyorum
yok knk xiomi redmi not 8 sence de iyi degilmiİphoe 6 s