samsung s sersinden herhangi birini alabilirsin kardeş kim ne derse desin samsung dünya deviMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
iphone 11 a 72 onerırımMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
bilgisayar aldım kardeşim 16 bineiphone 11 a 72 onerırım
oppo almanı öneririmMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
iphone 11 ne ya 720p ekran lcd dandirik bi ekran 11 serisi direk rezalet bosverinMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar...
Poco X4 Pro öneririm f/p ürünüMerhaba arkadaşlar şuanda telefonumu sattığım için telefo bakıyorum. Almak istediğim telefonda iphone olmasını istiyorum. Anlık en fazla 13bin civarı bir bütçem var. İkinci el bir iphone 11 almak istiyorum fakat piyasa da bulamıyorum. Yurt dışından almakta aklıma geliyor iphoe 13 gibi bir telefon sizce ne yapmayalım. Fikirleriniz önemli iyi forumlar.