- Yasaklandı
şuan pahalı amaxiaomi redmi note 8 pro, benim biladerim 2bine aldı. Sıvı soğutması var, işlemcisi, kamerası da çok iyi. Fiyat/performans olarak daha iyisini bulman çok zor.
1500 flnbeyler oppo A5 de iyi bizim sınıftaki kız almış kamerası gayeti iyi
Post automatically merged:
şuan pahalı ama
şuan fiyatı 2200 2300 bütçe de şuan beni aşıyor en fazla 2k çıkabilirimxiaomi redmi note 8 pro, benim biladerim 2bine aldı. Sıvı soğutması var, işlemcisi, kamerası da çok iyi. Fiyat/performans olarak daha iyisini bulman çok zor.
dalga mı geçiyorsun knkNokia 3310 iyidir. Baya kaliteli tavsiye ederim hocam.
kaç para verdin ?Xiaomi note 8 aldım dostum cokta memnunum fiyat performans olarak muhtesem.. birde 128 gb aldım mis..
bütçe yetmiyor knkbu konuda iyi telefon xiaomi her konuda senı karşılıyor fakat bı apple kadar olamaz onun verdıgı hısıyat daha farklı
zaten bende xiaomi kulanıcısıyım fakat ben xiaomi note 10 pro alcam onun ıcın bıraz daha beklıyorum fiat performans acısında gayet başarılıdalga mı geçiyorsun knk
kaç para verdin ?
bütçe yetmiyor knk![]()
bütçe olara yeni bilgisayar topladığımdan çok kısıtlıyım daha fazla para ekleme şansım hiç yok :/Birazda para ekleyebilir misin prosunu oneririm
tecrübeniz var mı kullanan arkadaşlarım var şarj tutmuyor diyolarhuawei p20 lite
Redmi 8 guzel bence bu fiyata en iyilerinden biri kamerasini bende sevdim ama android vs iphone yaparsan kamera konusunda iphone biraz daha iyi gibi.bütçe olara yeni bilgisayar topladığımdan çok kısıtlıyım daha fazla para ekleme şansım hiç yok :/
başka sorum yok teşekkür ederimyaklaşık 2 yıldır kullanıyorum şarj konusunda birazcık problem yapıyor ama çok yüklenmeden günü kurtarıyor
başka sorun varsa sorabilirsin bu arada