bütçe yetersiz yinede saol
indirime girerse alıcam teşekkürlerredmi note 8 2 tane arkadaş aldı memnunlar
fiyatı fazla uçuk o kadar çıkamam saol yinedeDostum bütçenin üzerine ekleyebilirsen a51 almanı tavsiye ederim yoksa 2000 tl bandında ekrana gömülü parmak izi olan mi a3'ü tavsiye edebilirim kamerası da iyi
huawei yönelceğimi sanmıyorum önerin için teşekkürlerHuawei Mate
knk üsttede bi arkadaş yazmıştı samsungdan uzak dur diye herkes öyle söylüyor pek yanaşmam herhalde iphone içinde pek iphone kullanıcısı değilim :/BENDE GALAXY A70 VAR TEKNİK Bİ HATASI VAR USB GİRDİ CIKTI VS ONUDA DÜZELTİYORLAR GAYET GÜZEL Bİ TELEFON 2. EL VS BULURSAN ÖNERİRİM VEYA İPHONE 6S SUANLIK GAYET GÜZEL
7 nin kamerası 48 mp fena değil yani bayada kamerada özellikleri var ama yinede sen bilirsin8 takıntım yok sadece kamerası iyi olduğu için şuan onu düşünüyorum 7 nin kamera kalitesi sanırım çok düşük tabi sen daha iyi bilirsin
Post automatically merged:
o konuda haklısın şuan 1700 tl lerde uçuyor fiyatları 1 ay olmadı daha 1400 1500 bandındaydı
sonrasından kontrol edince farkettim kamerasını 7yi de tercihlerim arasına ekledim fiyat düşmesini bekliyorum7 nin kamerası 48 mp fena değil yani bayada kamerada özellikleri var ama yinede sen bilirsin