Süper Üye
10 cihaz 24 saat çalıştırmak tabiki fazla ve olsa bile 180 dolar az bir meblağ, yine de teşekkürler.
evet ama dediğim gibi telefon ve bilgisayarınız açık olduğu sürece arkada kendi kendine çalışsa rahatsız etmiyor kesinlikle ben farkında bile olmadım 4 dolara falan olmuş hiç yoktan para gibi bir şey10 cihaz 24 saat çalıştırmak tabiki fazla ve olsa bile 180 dolar az bir meblağ, yine de teşekkürler.
Bilgi alışverişinde aracı olarak senin cihazını kullanıyor anonim olarak diye biliyorum herhangi bir mining gibi bir şey söz konusu değilmining mi yapıyor hodl mı mantığı nedir
internet hızına bağlı mı? sitesinde çalışma saati ve veri paylaşımı süresine göre fiyat belirliyorBilgi alışverişinde aracı olarak senin cihazını kullanıyor anonim olarak diye biliyorum herhangi bir mining gibi bir şey söz konusu değil
Valla bağlı diye biliyorum ama kesin konuşmıyminternet hızına bağlı mı? sitesinde çalışma saati ve veri paylaşımı süresine göre fiyat belirliyor
evde boş duran 3-4 cihaz var deniycem teşekkür ederim bilgilendirme yaparımValla bağlı diye biliyorum ama kesin konuşmıym
yapmak isteyenler vardırda nasıl yapılacak bilmedikten sonra olmuyor bu işlerbir web sitesi açıp stoksuz satış yapabilir ve birkaç dolar kazanabilirsiniz çok anlamlı olmayacak ama yardımcı olacaktır
paylaşım için teşekkürler uygulanılırsa aslında baya kaarlı olur tekrardan teşekkürler güzel bi gönderi denenilebilirYaklaşık uygulamayı iki gündür kullanıyorum ve 2 dolara yakın para kazandım, uygulamayı kullanırken hiçbir şey yapmanıza gerek yok uyusanız bile çalışır kendi kendine öncelikle uygulamayı tanıtmak istiyorum.
Uygulamanın işleyişi:
Sizin internet ağınızı aracı olarak kullanarak internet hızınıza ve bağlı cihaz sayısına göre size ücret ediyor, uygulama mobil ve bilgisayara yüklenebiliyor ne kadar hızlı internetiniz varsa ve ne kadar cihaz varsa o kadar fazla puan kazanıyorsunuz, ben şahsen telefonuma ve bilgisayarıma yükledim telefonum 7/24 bilgisayarım da sadece açıkken puan kasıyor, herhangi bir internetinde kasma söz konusu olmuyor tamamen az sayıda dakikada 1-2 mb gibi cüzzi miktarda ağ kullanıyor.
Maksimum 10 cihaz eklenebiliyor internette yazdığına göre 10 cihaz ekleyip çalıştırırsanız aylık 180dolar kazanıyormuşsunuz. (kimse 7/24 10 cihaz çalıştıramaz tabii) fakat her gün site içinden ekstra puan kazanabiliyorsunuz.
Ödeme yöntemleri:
Referans kodu girerek direkt 5 dolar alabilirsiniz 20 dolara ulaşınca çekme fırsatınız var fakat JMPT coini olarak almayı işaretlerseniz %50 bonus veriyor ve herhangi bir minimum limit belirtilmiyor istediğiniz miktarda çekebiliyorsunuz ben denemek için 1.3dolar çektim (içinden kendine de pay alıyor)
Ödeme Kanıtı:
Ödemeyi metamask cüzdanıma aldım.
![]()
Parayı herhangi bir coin sitesinden türk lirasına çevirebilirsiniz.![]()
Referanslı linkim (5 dolar bonus kazanırsınız):Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Referanssız link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Başta dediğim gibi ilgi gelirse diğer para çektiğim siteleri kanıtlarıyla birlikte paylaşacağım sadece bir iki gün içinde bir iki siteyle uğraşarak 10 dolara yakın para aldım sizi bilmem ama bir öğrenci için 2 günde 10 dolar iyi para oturduğunuz yerden.
Bilgisayarı yanlış işlere kullanma riski var mı ?Bilgi alışverişinde aracı olarak senin cihazını kullanıyor anonim olarak diye biliyorum herhangi bir mining gibi bir şey söz konusu değil
zannetmiyorum yeni bir platform değil ve tamamen anon gerçekleştiği vaat ediliyorBilgisayarı yanlış işlere kullanma riski var mı ?
Sözleşmeyi okumak lazım başımız belaya girmesinzannetmiyorum yeni bir platform değil ve tamamen anon gerçekleştiği vaat ediliyor