Telefon veya bilgisayar ile dolarla para kazanma yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
interneti kullanmıyor bile ama aynı ağa 2 taneye izin vermesi saçma geldi. dün gece açmıştım 50 cent olmuş :D

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
interneti kullanmıyor bile ama aynı ağa 2 taneye izin vermesi saçma geldi. dün gece açmıştım 50 cent olmuş :D
aynen çok cüzzi miktarda kullanıyor

günlük siteye girin rastgele puan veriyor bugün ben 100 puan aldım 0.1dolara denk geliyor bedavadan

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yaklaşık uygulamayı iki gündür kullanıyorum ve 2 dolara yakın para kazandım, uygulamayı kullanırken hiçbir şey yapmanıza gerek yok uyusanız bile çalışır kendi kendine öncelikle uygulamayı tanıtmak istiyorum.

Uygulamanın işleyişi:
Sizin internet ağınızı aracı olarak kullanarak internet hızınıza ve bağlı cihaz sayısına göre size ücret ediyor, uygulama mobil ve bilgisayara yüklenebiliyor ne kadar hızlı internetiniz varsa ve ne kadar cihaz varsa o kadar fazla puan kazanıyorsunuz, ben şahsen telefonuma ve bilgisayarıma yükledim telefonum 7/24 bilgisayarım da sadece açıkken puan kasıyor, herhangi bir internetinde kasma söz konusu olmuyor tamamen az sayıda dakikada 1-2 mb gibi cüzzi miktarda ağ kullanıyor.
Maksimum 10 cihaz eklenebiliyor internette yazdığına göre 10 cihaz ekleyip çalıştırırsanız aylık 180dolar kazanıyormuşsunuz. (kimse 7/24 10 cihaz çalıştıramaz tabii) fakat her gün site içinden ekstra puan kazanabiliyorsunuz.

Ödeme yöntemleri:
Referans kodu girerek direkt 5 dolar alabilirsiniz 20 dolara ulaşınca çekme fırsatınız var fakat JMPT coini olarak almayı işaretlerseniz %50 bonus veriyor ve herhangi bir minimum limit belirtilmiyor istediğiniz miktarda çekebiliyorsunuz ben denemek için 1.3dolar çektim (içinden kendine de pay alıyor)

Ödeme Kanıtı:
Ödemeyi metamask cüzdanıma aldım.
ee6sl7r.png

5dc54sz.png
Parayı herhangi bir coin sitesinden türk lirasına çevirebilirsiniz.

Referanslı linkim (5 dolar bonus kazanırsınız):
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Referanssız link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Başta dediğim gibi ilgi gelirse diğer para çektiğim siteleri kanıtlarıyla birlikte paylaşacağım sadece bir iki gün içinde bir iki siteyle uğraşarak 10 dolara yakın para aldım sizi bilmem ama bir öğrenci için 2 günde 10 dolar iyi para oturduğunuz yerden.
senin reften kayıt oldum sana da faydam dokunsun olduğu kadar 3 gün oldu ama çekmedim daha :D diğer siteleri ne zaman paylaşçaksın?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben başarıyla parayı metmaske geçirdim fakat oradan çıkarmayı bilen var mı

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben başarıyla parayı metmaske geçirdim fakat oradan çıkarmayı bilen var mı
metamasktan binance'a atabilirsin kullandığın tokeni destekliyorsa paribu btcturk gibi yerlere de atabilirsin. Yollaması basit hangi tokensa orayı destekleyen yerden üyelik açıp o tokeni buluyorsun sonra yatır diyorsun sana yatırma adresi verecek onu kopyala ve metamaskındna o tokene gelip gönder diyeceksin, adresi istediğinde kopyaladığını yapıştırırsın bu kadar.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kulağa uğraştırıcı geliyor fakat eski pcler var bizde 2 tane kasalı aynı mining tarzı koyarım çalışsın dursun bakalım denicem

average professional lua scripter
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
birazdan deneyeceğim, teşekkürler :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ağ trafiğini kontrol ettiniz mi? bilgisayarı ddos clienti olarak kullanıyor olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...