Çözüldü telefona nasıl format atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
telefona nasıl format atarım genaral mobail 8 ram 1-2 miydi ne tam hatırlamıyorum ramını kötü bi telefon nasıl format atıcam bide format atarsam bozulur mu telefon

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
5 HİZMET YILI
Ayarlarda cihaz hakkında bölümünden telefonu sıfırla diye bir seçenek olması lazım uzun süredir Android kullanmadığım için tam hatırlamıyorum ama

Çözüm
Hile kullanmıyorum :*
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ayarlardan cihaz kısmında cihazı sıfırla olucaktır eğer ayarlar kısmı telefona göre farklıysa modeli aratarak bul youtube üzerinden

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
telefon kaç senelik ? ömrünü doldurmuş olabilirme ihtimali var ama sıfırlamayla bozulacağını pek sanmıyorum nadiren olur o işler sıfırladığın zaman açılması uzun sürebiliyor telefondan telefona değişiyor açılma süresi korkma yani

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ayarlar arama kısmı varsa fabrika ayarları yaz çıkmassa sıfırla diyez 2 sinden biri kesin çıkar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ayarlardan fabrika ayarını sıfırlaman lazım telefonunun modelini youtube yazarak bir videosunu illaki bulabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ayarlara gir cihaz hakkında kısmında fabrika ayarlarına dön diye bir seçenek olur onunda formatlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
genelde sagdaki tuşlarl ve kilit acma kapamaya aynı anda sürekli basınca root ekranı geliyor ordan atabilirsin. ya da fabrika ayarlarına dönder ayarlarda var o da

Üye
6 HİZMET YILI
telefon açılmıyor ise kapatma tuşu ve ses kapama tuşuna 3 ile 5 saniye arasında basılı tut sonra ordan format gibi birşey yaziyo onu seçmen gerek

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ayarlara gir fabrika ayarlarına dönüş yap de sıfırlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ayarlardan sıfırla var bide recovery mod a girmeyi biliyosan orda factory reset var ona basarsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...