garanti yokRoot atınca garantisi gidiyo diye biliyorum
Hahahahgaranti yok
Ben kendi telefonuma attım sıkıntısı yokBence Video ile ROOT atma bir kez denedim ve tabletin anasını ağlattım.
Bilgisayarcıya Fln götür onlar yapsın.
NASIL ATTIN KARDEŞİM ? ANLATIRSAN SEVİNİRİMBen kendi telefonuma attım sıkıntısı yok
NASIL ATTIN KARDEŞİM ? ANLATIRSAN SEVİNİRİM
Özele gelNASIL ATTIN KARDEŞİM ? ANLATIRSAN SEVİNİRİM
bazı telefonlarda işe yaramıyor benimkinde işe yaramıyorduKingroot kullanabilirsin youtubeda videoları var.
Kingroot için root gerekliKingroot kullanabilirsin youtubeda videoları var.
Bro kingroot içinde root gerekli çünkübazı telefonlarda işe yaramıyor benimkinde işe yaramıyordu
o zaman ne anlamı kaldı kiKingroot için root gerekli
Post automatically merged:
Bro kingroot içinde root gerekli çünkü
Zaten öyle bir saçmalık var bro telden tele root atmak imkansız diye biliyorum yada öyle programlar yalan root gerekiyoro zaman ne anlamı kaldı ki
benim bildiğimde pc den atılıyor öyle yaniTelefondan üzerinden telefona root atılmaz diye biliyorum Pcden Oden3 Ü Kulanarak atıcaksın ben öyle yağtım oldu GameG**rdian filan sorunsuz çalışıyor .
Zaten öyle bir saçmalık var bro telden tele root atmak imkansız diye biliyorum yada öyle programlar yalan root gerekiyor
dostum model huawei y6 prime 2018 16gb ram 7 kere bas dediğini önceden yapmıştım zaten bana dosyayı bulabilirsin yapabilirimTelefondan üzerinden telefona root atılmaz diye biliyorum Pcden Oden3 Ü Kulanarak atıcaksın ben öyle yağtım oldu GameG**rdian filan sorunsuz çalışıyor .
Zaten öyle bir saçmalık var bro telden tele root atmak imkansız diye biliyorum yada öyle programlar yalan root gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?