Telefona Yanlış Root Attım Açılmıyor YARDIM !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşar tellefona Yanlış Şekilde  Root Attım Telefon Açılmıyor Acill Yardım Edin S4 Accil ne Olur

Uzman Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bilgisayara takmayı denedinmi veya recovery moduna girmeyi.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
yanlıs rootmu attın yanlıs rommu veya yanlıs recoveriymi ? yanlış roottan telefonun açılmama gibi durumu olmaz

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
CauS' Alıntı:
yanlıs rootmu attın yanlıs rommu veya yanlıs recoveriymi ? yanlış roottan telefonun açılmama gibi durumu olmaz

Bi ara bana olmuştu telefon açılırken kapanıyordu ve aynı şeyi tekrarlıyordu sürekli lol.
Sonra rom yükledim :D

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
xonivion' Alıntı:
CauS' Alıntı:

Bi ara bana olmuştu telefon açılırken kapanıyordu ve aynı şeyi tekrarlıyordu sürekli lol.

recovery gerekiyor root atarken yanlış recoveriy yüklemiş olabilir :D

Üye
10 HİZMET YILI
BlackOps' Alıntı:
Bilgisayara takmayı denedinmi veya recovery moduna girmeyi.

Algılamıyo Algılasa Format Atcam Zaten  :(

CauS' Alıntı:
xonivion' Alıntı:
CauS' Alıntı:

recovery gerekiyor root atarken yanlış recoveriy yüklemiş olabilir :D

Nasıl Yapabilirim Acil Yardım ne Olur Açılmıyo tekefon Samsung Yazısı geeliyo gerisi yok

CauS' Alıntı:

Abi Bu Arada Lüften wolftü Klan ws Lik Hack gelsin Ne Olur 10 Gündür Bekliyom Lütfenn  :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Dostum , telefon Brick (Romu silmişsin , telefonun arayüzü olmadığı için Samsung yazısında tekrarlayıp duruyor.) olmuş,yanlış root değil yanlış Rom atmışsındır büyük ihtimalle.Bu durumu , SD Kart'a , telefonunun modeline uygun olarak bulduğun Rom'u indireceksin.Daha sonra cihazı Recovery modunda açarak ordan bu indirdiğin Romu flaşlayacaksın (yükleyeceksin) tahminen 5 dakika sürer.Başka türlü açılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...