Onaylı Üye
rahat ol kardeşm silinmez ıcın arhat rahar rootlaCihazın garanti süresi bitti zaten sorun olmaz o yönden.
rahat ol kardeşm silinmez ıcın arhat rahar rootlaCihazın garanti süresi bitti zaten sorun olmaz o yönden.
hangi uygulamadan yaptın peki ?Ben rootladim silindi malesefe rootlamadna önce iyice yedekleyin
Çözüm yolu yokmu ?silinir
Kanki dalga geçmion dimi silinirse skntı olucak şeyler var .drahat ol kardeşm silinmez ıcın arhat rahar rootla
Ya yazılım konusunda birkaç şey var onları yüklicem onlar da rootsuz yuklenmeyen uygulamalar.root işlemi telefon hafızasına dokunmaz veya silmez yapıcağın yöntemide yazarmısın ?
Bende öyle biliyorum da çözümü varmı onu merak ediyorum.Sliniyor diye biliyorum
baya var yedeklenicek dosya fotoğraf vsHer ihtimale karşı dosya ve galerinin yedeğini al bence
hangi uygulamadan yaptın peki ?
Post automatically merged:
Çözüm yolu yokmu ?
Post automatically merged:
Kanki dalga geçmion dimi silinirse skntı olucak şeyler var .d
cok fazla dosya varSilinebilir benim ölen abimin tüm fotoları gitti sen tedbirini al yedekle ne olur ne olmaz root ta tehlikeli farklı part yazılımlar teline erişim saglayabilir
biliyorum zaten yazılım için istiyorum root lazım uygulama içinSilinebilir benim ölen abimin tüm fotoları gitti sen tedbirini al yedekle ne olur ne olmaz root ta tehlikeli farklı part yazılımlar teline erişim saglayabilir
Eyvallah tşlkler dostumRootlarsan Herşey Silinir + Birşey Kalmaz Kardeşim ona göre rootla