Bataryanın içinden geçmişsindir zaten bu saaten sonra 67 watt fayda eder mi bilmiyorum ama telefonun sağlığı için alman gerekliTamamdır hocam 67 ye gecicem yakinda ama fiyatlari cok tuzlu bundan sonra 67 ye gecsem düzelme şansı varmı ?
Hocam bunlardan hiç biri değil sorunum Yt vand tam olarak ne oluyor ve arkaplan uygulamalarini vs. kapatmak icin xiaomi nin kendi temizleyici ve bellek temizleyici programını kullanıyorum temizledikden sonra max 5 dk sonra 400 mb vs. doluyor normalmidir bu ?fabrika çıkışlı olduğu içi yeni telefonlarda batarya bozulma olasılığı çok düşk. sana denk gelmiş olabilir. aşağıdaki dediklerime göz at istersen
- arka planda çalışan uygulamalar bak
- mesala kapatmadığın uygulamalar bile pili yer
- yt vand kullanıyorsan oda yer pili
-bluetooth açıksa oda sürekli yer
- ekran parlaklığın full ise oda yer
- hareketli duvar kağıdı kullanıyorsan oda yer pili
Çok teşekkürler hocam benim birde üstdeki mesaja bakabilirmisiniz orda bir olay daha anlattımBataryanın içinden geçmişsindir zaten bu saaten sonra 67 watt fayda eder mi bilmiyorum ama telefonun sağlığı için alman gerekli
Fiyatları çok tuzlu yapacak bir durum yok
yani 100 lira kar edeceğim diye 1000 lira zarara girme
Hayır hocam orjinal yazılım yüklüRoot falan mı yükledin o yüzden gide bilir donanım
yt vand diye yazarsan anlarsın sitede o tür şeyler yasak diye demiyorum tam . onlar pek işine yaramaz arka planda xıaomı kendi sistemleri çalıştığı için öyle 400mb dolması normal ancak illaki yüklediğin program sömürüyor olabilir.Hocam bunlardan hiç biri değil sorunum Yt vand tam olarak ne oluyor ve arkaplan uygulamalarini vs. kapatmak icin xiaomi nin kendi temizleyici ve bellek temizleyici programını kullanıyorum temizledikden sonra max 5 dk sonra 400 mb vs. doluyor normalmidir bu ?
dostum telefonu sıfırla sonra ayarlardan pil den optimize et biraz daha sorun çözülürArkadaşlar selamlar, Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ilk aylarda çok iyi şarj performansı vardı fakat şu zamanlarda hiç bakmama rağmen çok hızlı sarjı gidiyor prize bağlı yaşıyorum telefon sağlığı gösteren uygulamalar yükledim pile baktım İyi gösteriyor pil durumunu yazılımsal bir sorun mu sizce sıfırlamayı düşünüyorum çözülürmü ? 6 ay civarı oldu telefonu alalı
Tamamdır hocam sizede cok teşekkür ederim iyi akşamlaryt vand diye yazarsan anlarsın sitede o tür şeyler yasak diye demiyorum tam . onlar pek işine yaramaz arka planda xıaomı kendi sistemleri çalıştığı için öyle 400mb dolması normal ancak illaki yüklediğin program sömürüyor olabilir.
Hocam pil optimizasyonu açınca fazlasıyla yavaşlıyor telefondostum telefonu sıfırla sonra ayarlardan pil den optimize et biraz daha sorun çözülür
peki güncellemeyi denedin mi ? veya yapman gerekn rom atmakTamamdır hocam sizede cok teşekkür ederim iyi akşamlar
Hocam pil optimizasyonu açınca fazlasıyla yavaşlıyor telefon
Hocam orjinal yazilim var zaten sistem güncellemelerini de yapıyorum roma gerek yok diye düşünüyorumpeki güncellemeyi denedin mi ? veya yapman gerekn rom atmak
romlar modlu oluyor gereksiz uygulamları silip modluyorlar senin açından daha iyi olurHocam orjinal yazilim var zaten sistem güncellemelerini de yapıyorum roma gerek yok diye düşünüyorum
Hocam eski telefonuma root atmaya çalışıp dokunmatigini devre dışı bırakmıştım bir hata yüzünden sonrasi stok rom atınca düzeldi ama fena korkmuştum o yüzden çok aram yokromlar modlu oluyor gereksiz uygulamları silip modluyorlar senin açından daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?