Telefonumun şarjı çok hızlı tükeniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka yapacağın en iyi şey orjinal pil değişimi sonrasında kullanmına dikkat etmen şarjda telefonla oynamaman ve batarya tam boşalmadan şart etmen şahet bende iphone var ben .ok dikkat ediorum alalı 4-5 ay olacak hala %100 şarjı

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
fabrika çıkışlı olduğu içi yeni telefonlarda batarya bozulma olasılığı çok düşk. sana denk gelmiş olabilir. aşağıdaki dediklerime göz at istersen

- arka planda çalışan uygulamalar bak

- mesala kapatmadığın uygulamalar bile pili yer

- yt vand kullanıyorsan oda yer pili

-bluetooth açıksa oda sürekli yer

- ekran parlaklığın full ise oda yer

- hareketli duvar kağıdı kullanıyorsan oda yer pili

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Tamamdır hocam 67 ye gecicem yakinda ama fiyatlari cok tuzlu bundan sonra 67 ye gecsem düzelme şansı varmı ?
Bataryanın içinden geçmişsindir zaten bu saaten sonra 67 watt fayda eder mi bilmiyorum ama telefonun sağlığı için alman gerekli
Fiyatları çok tuzlu yapacak bir durum yok

yani 100 lira kar edeceğim diye 1000 lira zarara girme 👍

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
fabrika çıkışlı olduğu içi yeni telefonlarda batarya bozulma olasılığı çok düşk. sana denk gelmiş olabilir. aşağıdaki dediklerime göz at istersen

- arka planda çalışan uygulamalar bak

- mesala kapatmadığın uygulamalar bile pili yer

- yt vand kullanıyorsan oda yer pili

-bluetooth açıksa oda sürekli yer

- ekran parlaklığın full ise oda yer

- hareketli duvar kağıdı kullanıyorsan oda yer pili
Hocam bunlardan hiç biri değil sorunum Yt vand tam olarak ne oluyor ve arkaplan uygulamalarini vs. kapatmak icin xiaomi nin kendi temizleyici ve bellek temizleyici programını kullanıyorum temizledikden sonra max 5 dk sonra 400 mb vs. doluyor normalmidir bu ?
Post automatically merged:

Bataryanın içinden geçmişsindir zaten bu saaten sonra 67 watt fayda eder mi bilmiyorum ama telefonun sağlığı için alman gerekli
Fiyatları çok tuzlu yapacak bir durum yok

yani 100 lira kar edeceğim diye 1000 lira zarara girme 👍
Çok teşekkürler hocam benim birde üstdeki mesaja bakabilirmisiniz orda bir olay daha anlattım

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Root falan mı yükledin o yüzden gide bilir donanım

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hocam bunlardan hiç biri değil sorunum Yt vand tam olarak ne oluyor ve arkaplan uygulamalarini vs. kapatmak icin xiaomi nin kendi temizleyici ve bellek temizleyici programını kullanıyorum temizledikden sonra max 5 dk sonra 400 mb vs. doluyor normalmidir bu ?
yt vand diye yazarsan anlarsın sitede o tür şeyler yasak diye demiyorum tam . onlar pek işine yaramaz arka planda xıaomı kendi sistemleri çalıştığı için öyle 400mb dolması normal ancak illaki yüklediğin program sömürüyor olabilir.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar, Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ilk aylarda çok iyi şarj performansı vardı fakat şu zamanlarda hiç bakmama rağmen çok hızlı sarjı gidiyor prize bağlı yaşıyorum telefon sağlığı gösteren uygulamalar yükledim pile baktım İyi gösteriyor pil durumunu yazılımsal bir sorun mu sizce sıfırlamayı düşünüyorum çözülürmü ? 6 ay civarı oldu telefonu alalı
dostum telefonu sıfırla sonra ayarlardan pil den optimize et biraz daha sorun çözülür

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bu sorunu bende yaşıyorum çözümü varsa yardımcı olursanız iphon 6s

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yt vand diye yazarsan anlarsın sitede o tür şeyler yasak diye demiyorum tam . onlar pek işine yaramaz arka planda xıaomı kendi sistemleri çalıştığı için öyle 400mb dolması normal ancak illaki yüklediğin program sömürüyor olabilir.
Tamamdır hocam sizede cok teşekkür ederim iyi akşamlar
dostum telefonu sıfırla sonra ayarlardan pil den optimize et biraz daha sorun çözülür
Hocam pil optimizasyonu açınca fazlasıyla yavaşlıyor telefon

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bir bayii yerine direk teknik servise göndermeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence redmiler cöp cihaz sırf bütçeye uygun diye aliniyor bence tasfiye etmiyorum o cihazları sahsen.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sarj aletinden olabilir bazı sarj aletleri telefonun sarjını hızlı doldurup hızlı bitiriyor.

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
romlar modlu oluyor gereksiz uygulamları silip modluyorlar senin açından daha iyi olur
Hocam eski telefonuma root atmaya çalışıp dokunmatigini devre dışı bırakmıştım bir hata yüzünden sonrasi stok rom atınca düzeldi ama fena korkmuştum o yüzden çok aram yok :) telefoncuya götürürüm de onlara daha da çok güvenemiyorum :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İstersen bi telefoncuya götür ama işinde prof olan birilerine mahalle telefoncularına götürme de daha beter yapıyorlar kronik sorunlu olabilir öyle denk gelmişte olabilişr sipariş olarak

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim telefonum a 32 1.5 günde bitiyor nedense oyun oynarsam 1 gunde bitiyor

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
telefonda kısa devre olabvilir usta ısınıyormu kullanırken?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...