Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG NANO55 796 adlı ürünü öneririm, yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gerek normal yayınlarda gerek dizi filmlerde gerek ise oyunlarda mükemmel bir görüntü veriyor kendis
SAMSUNG UE 50AU7200 50inc 125 CM 4K UHD SMART TV modelini kullanıyoruz biz gayet kullanışlı bir model içinde zaten yok yok boyutuda ideal diye düşünüyorum dostum.
pek anlamam ama internetten almanı tafsiye ederim onun dışında ekranı çok büyük alma ama küçükte olmasın sığmaya bilir ağır olmasıda arı tehlike zaten ama ps varsa evinde kesinlikle büyük ekran tafsiye ederim
Kankam özellikler de önerebileceklerim var 1. si 4k alın büyüklük küçülük çok önemli değilse 5-6K ya bulursun 2. si Smart TV olmasına dikkat edin 3. sü bilindik marka olsun ama Samsung kullanıyoruz tam öneremem LG marka bakmanı öneririm çok daha iyi görüntü kalitesi var ve daha ucuz.
Smart TV alacaksan Samsung önermem kendim kullanıyorum akıllı özelliklerinden çokta memnun değilim Tavsiyem 5-6k bütçenin 1ksı ile android tv box tarzı bişey alıp daha kaliteli (4k gibi) sadece görüntü veren bi televizyon alabilirsin smart tvlerden daha mantıklı oluyor
Tek tavsiyem Axen ve bu gibi alt markalardan uzak durman ucuz diye atlamayin almisken bir tane alin iyisinden alin arkadas yukarida onermis LG NANO55 796 lg kalitesi seni yari yolda birakmaz
Arada 101 e geliyor onlara bakabilirsiniz, 4K olması sizin için yeterli, yanına Mi box s vs. de alırsanız tadından yenmez. Diğer türlü sizin fiyatınıza bu piyasaya göre seçenekler çok kısıtlı olur.