22 Mar 2019 #1 Trigon T ⚡Süper Güçlerim Var⚡ Süper Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 888 Çözümler 4 Tepki puanı 366 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Yav bugün bi %temp% temizliyim dedim yavaslamıstı pc açtım. hepsini seçtim delete ledim 8 gb dosya sildi.Size benden tavsiye burları temizlemeyi unutmayın ! İyi Forumlar! Son düzenleme: 23 Mar 2019
Yav bugün bi %temp% temizliyim dedim yavaslamıstı pc açtım. hepsini seçtim delete ledim 8 gb dosya sildi.Size benden tavsiye burları temizlemeyi unutmayın ! İyi Forumlar!
22 Mar 2019 #2 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI %temp%,windows temp vede windows prefetchdaki ready boot klasörü dışındakileri tamamen silebilirsin baya işe yarar Oyla 0 Olumsuz oyla
%temp%,windows temp vede windows prefetchdaki ready boot klasörü dışındakileri tamamen silebilirsin baya işe yarar
22 Mar 2019 Konuyu başlatan #3 Trigon T ⚡Süper Güçlerim Var⚡ Süper Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 888 Çözümler 4 Tepki puanı 366 Ödüller 5 7 HİZMET YILI loFt' Alıntı: %temp%,windows temp vede windows prefetchdaki ready boot klasörü dışındakileri tamamen silebilirsin baya işe yarar Genişletmek için tıklayın ... Yinede Teşekkürler ama Ben Sadece Burdaki Ciddiyeti Söylemek İstedim 8gb ya Oyla 0 Olumsuz oyla
loFt' Alıntı: %temp%,windows temp vede windows prefetchdaki ready boot klasörü dışındakileri tamamen silebilirsin baya işe yarar Genişletmek için tıklayın ... Yinede Teşekkürler ama Ben Sadece Burdaki Ciddiyeti Söylemek İstedim 8gb ya
22 Mar 2019 #4 PerfoLife ⭐ Perfo ⭐ Ultra Üye Katılım 4 Haz 2018 Mesajlar 1,544 Tepki puanı 1,384 Ödüller 10 8 HİZMET YILI Bende Şimdiye Kadar En Fazla 60 Mb Yer Sildi. Sen Bilgisayarda Ne Yapıyorsun Öyle . Hatırlatman İçin Teşekkürler, Şimdi Tekrardan Temizleyeyim . Oyla 0 Olumsuz oyla
Bende Şimdiye Kadar En Fazla 60 Mb Yer Sildi. Sen Bilgisayarda Ne Yapıyorsun Öyle . Hatırlatman İçin Teşekkürler, Şimdi Tekrardan Temizleyeyim .
22 Mar 2019 #5 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI XÇaylakX' Alıntı: Yinede Teşekkürler ama Ben Sadece Burdaki Ciddiyeti Söylemek İstedim 8gb ya Genişletmek için tıklayın ... yok öyle değil sadece temp in geri dönüşümünü biliyorsan diye alternatif olarak bunlarıda silebilirsin dedim Oyla 0 Olumsuz oyla
XÇaylakX' Alıntı: Yinede Teşekkürler ama Ben Sadece Burdaki Ciddiyeti Söylemek İstedim 8gb ya Genişletmek için tıklayın ... yok öyle değil sadece temp in geri dönüşümünü biliyorsan diye alternatif olarak bunlarıda silebilirsin dedim