- Yasaklandı
Dark Knight Buff
Banlı Üye
Hocam bi rise online indireyim dedim alfa 2 si açılıyor oyun indi playe bastım fakat eac hata verdi lütfen D11281692921B400BC16448855C56D77 adında bir sys dosyasını unloadla dedi ben çalıştırdan %temp% yazarak girdim tempe baktım bu dosya orada denedim silmeyi sildirmedi başka yerde açık bu dosya dedi. cmd ile silmeyi denedim yetki yok dedi bu yetki mevzularınada pek hakim değilim unuttum nereden yapılacağını bunu silmem gerekiyor ve taa ayın 17 sinde oluşturulmuş dosya aklınıza gelen bir şey var mı bunu silmek için programsız ? Ayrıca dosyanın dijital imza şeysinde Handan City Congtai District LiKang Daily Goods Department diye bir şey yazıyor googlede arayıncada virüsle alakalı bir şeyler çıktı heralde. intenretten daha da çok baktıkça facede bir kullanıcının yazdıklarını gördüm neredeyse tüm rootkit şeyleri bu firmayla mı ne sertfikalanmış gibi bir şey diyordu. Az önce kontrol ettim windows defender bunu bulmuş zaten ama ben izin vermişim o zamanlarda muhtemlen gamez hilesiyle ya da csgo hilesiyle oynuyordum microsoft defender onları silmesin diye kapatmıştım bunuda kontrol etmemişim şak diye izin vermişim şimdi tam tarama yapıyorum umarım silinir
Edit:Sorunu hallettim konu kilitlenebilir.
Edit:Sorunu hallettim konu kilitlenebilir.
Son düzenleme: