Temp Klasöründe silinmeyen sys dosyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam bi rise online indireyim dedim alfa 2 si açılıyor oyun indi playe bastım fakat eac hata verdi lütfen D11281692921B400BC16448855C56D77 adında bir sys dosyasını unloadla dedi ben çalıştırdan %temp% yazarak girdim tempe baktım bu dosya orada denedim silmeyi sildirmedi başka yerde açık bu dosya dedi. cmd ile silmeyi denedim yetki yok dedi bu yetki mevzularınada pek hakim değilim unuttum nereden yapılacağını bunu silmem gerekiyor ve taa ayın 17 sinde oluşturulmuş dosya aklınıza gelen bir şey var mı bunu silmek için programsız ? Ayrıca dosyanın dijital imza şeysinde Handan City Congtai District LiKang Daily Goods Department diye bir şey yazıyor googlede arayıncada virüsle alakalı bir şeyler çıktı heralde. intenretten daha da çok baktıkça facede bir kullanıcının yazdıklarını gördüm neredeyse tüm rootkit şeyleri bu firmayla mı ne sertfikalanmış gibi bir şey diyordu. Az önce kontrol ettim windows defender bunu bulmuş zaten ama ben izin vermişim o zamanlarda muhtemlen gamez hilesiyle ya da csgo hilesiyle oynuyordum microsoft defender onları silmesin diye kapatmıştım bunuda kontrol etmemişim şak diye izin vermişim şimdi tam tarama yapıyorum umarım silinir

Edit:Sorunu hallettim konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
dostum defender kapat ve oyunu sil oyunu arkada açmassan olur

Oh And Theres a Woman
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Defenderi Kapatmakta Bir Çözüm, Fakat Görev Yöneticisinden Oyunun Kapalı Olduğundan Emin Ol Ve Tekrar Silmeyi Dene...

Basit İnsanlarla Uğraşma. Unutma, Kartallar Sinek Avlamaz !
Bbc One Shelby GIF by BBC

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
defenderi kapat defenderi kısaca ve hızlı bir şekilde tarayıcıya defender control yazıp indir devre dışı bırak diyebilirsin

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Windows güvenllik programını devre dışı brıak arrtık ne kullanıyosan öyle dene olur kanka

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Windows g. duvarınla defenderi kapat dostum

Üye
6 HİZMET YILI
windows son updatelerinde dosya sistemi baya değişti bir kaç klasöre bile ulaşamıyorsun

Üye
5 HİZMET YILI
reis bendede böyle sorunlar vardı . trojen ler falan pc ye çökmüştü. antivirüs indirdim taradı . tüm virüs trojenleri buldu. işimi hallettim ve antivirüs programını geri sildim. sende böyle yap sıkıtı olmaz bence

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
defenderi kapat knk ama gene olmuyosa gizliden gizliye koruyordur

Üye
5 HİZMET YILI
Defenderi Kapatmakta Bir Çözüm, Fakat Görev Yöneticisinden Oyunun Kapalı Olduğundan Emin Ol Ve Tekrar Silmeyi Dene...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...