Onaylı Üye
giriş yapamıyorum oyundan direk atıyor 
Sıkıntı sizde Bizde Oluyor Videodan İzleyip Adım adım Yapıngiriş yapamıyorum oyundan direk atıyor![]()
Emülatörü baştan kur ve önce giriş yap daha sonra ByPass yöntemini uygulagiriş yapamıyorum oyundan direk atıyor![]()
kardeş hosts dosyası mesela içi boş zaten es file dosya yöneticisinide pek anlamadım bunlar@mfurkan4675 Sorunu söylersen genel bir sorunsa yardımcı olabiliriz belki
Host dosyasını Microsoft düzenlemene izin vermez Masaüstü'ne Farklı Kaydet daha sonra Windows/System32/drivers/etc dizinine yapıştır. Daha sonra PC'yi yeniden başlat. Es Dosya Yöneticisi'nin neyini anlamıyorsun ki videoyu duraklat adım adım yap sorunsuz olarak işlem tamamlanıyor.kardeş hosts dosyası mesela içi boş zaten es file dosya yöneticisinide pek anlamadım bunlar
Videoyu dikkatli incelersen sürekli sayfa yenilemesi yapmakta dosyalar yenileniyor yani lütfen videoyu aşama aşama izle başka çözüm yolu bilemiyorum.@NYMPHET benım
setprop lar eksik gözüküyor 3 satır setprop var ama videoda bayağı bi değiştiriyor
Her Girişinde Oyuna tss_tmp dosyasını siliceksinYaptıklarını adım adım takip ettim oldu ama oyunu yeniden başlatınca emülatör saptandı uyarısı alıyorum
host ekleyince yeniden başlatıyosun ve ban yemen imkansızEline sağlık başkan Bi sorum olcak şimdi veya ilerde güncelle me gelince hesaba ban atma durumu varmı birde host dosyasına adresi ekleyince pc yi yeniden mi başlatıyoruz
Eğer Windows/System32/drivers/etc dizininde değiştirme için açıyorsan yapamazsın Windows izin vermez. Öncelikle Masaüstü'ne kopyala aç değiştir tekrar Windows/System32/drivers/etc dizini kopyala olacaktır.Ben bu hosts değiştiremiyorum biri yardım etsin ya
bu es file programını browserden apk olarak mı yoksa google playden mi indirdin ne yaptın.Check again and delete
APK olarak indir Google Play kurulu değil çünkübu es file programını browserden apk olarak mı yoksa google playden mi indirdin ne yaptın.
APK olarak indir Google Play kurulu değil çünkü
aynen aynen bende tam bunu sorucaktım hatta bakın kodu direk atıyorumon boot yazısı altındakileri değiştirken setrop ro build.id... samsung s9 yazıyor video da ama bende öyle bişey yok onları kendimiz mi yazacağız acaba