Onaylı Üye
temiz host dosyası bulabilmem için ne diye aratmam gerekiyor internetteTamam verdiğim linkte ki hostu indir masa üstünde editle sonra etc klasörüne kopyala ve PC’yi yeniden başlat sorun olmaz.
temiz host dosyası bulabilmem için ne diye aratmam gerekiyor internetteTamam verdiğim linkte ki hostu indir masa üstünde editle sonra etc klasörüne kopyala ve PC’yi yeniden başlat sorun olmaz.
Ben yardımcı olmaya çalışıyorum ya sonuçta Admin bu kadarını yapmış gerisinide siz ve biz çözelim bu kadar zor olmasa gerekya çok yarım yamalak anlatılmış 3 tane kod eksik verilmiş host dosyası bende yok diyen 10 kişi var hiçbirine cevap verilmemiş nasıl kendi host dosyamızı bulucaz bilmiyorum.
Orjinal Host yaz çıkar zatentemiz host dosyası bulabilmem için ne diye aratmam gerekiyor internette
dostum şimdi de hosts dosyasını kendim editledim o belirtilen yola yapıştırmaya çalışıcan zaten var değiştirilsinmi falan diyor yani host dosyası var ama göremiyorum gizli klasörleri açtım yine yok nasıl görünür hale gelir buOrjinal Host yaz çıkar zaten
Öncelikle host dosyasını değiştirememen senin sorunun çünkü bende öyle bir hata mevcut değil. Diğer taraftan hileyi paylaşan Admin sürekli burada duracak değil başka anlayan bilenler yardımcı olmaya çalışıyor ama dediğim gibi genel hatalar değil kişisel hataların çözümünüde ancak hatayı alan çözebilir çünkü bildiğimiz tüm yöntemleri söylüyoruz zaten olmuyorsa LD Player kullanabilirsin.Beyler ben yapamadım pes ediyorum gidicem ld playerden oynıcam
C:\Windows\System32\drivers\etc
bu yolu izlediğim zaman hosts diye bir dosya falan çıkmıyor gizli klasörleri göster yapsamda yok salt okunur bir dosyaymış sanırım onuda nasıl düzelticeğimi bilmiyorum anlamadım da lütfen bir daha bir hile program vs. paylaştıktan sonra sorulan sorulara yaşanan hatalara "Konuyu açan hileyi paylaşan kişi" ilgilensin bi köşeye çekilip susmasın. Ve mümkünse eksik kod da paylaşmasın. Teşekkür ederim iyi forumlar.
Eğer böyle bir hata alıyorsan öncelikle data/data/com.tencent.ig/files dizinide ki tss_tmp dosyasını oyuna girmeden önce silmelisin.Başkan dediklerini harfiyen yaptım oyuna girişte emilator saptandı demiyor ama oda kurup bakınca monitör simgesi çıkıyor
dostum ozaman senden şu konu için yardım istiyorum bak sorunu biliyorum çözümü de biliyorum ama nasıl yapıcam bana bunu söyle sorun hosts dosyası sanırım salt okunur olduğu için gözükmüyormuş çözüm salt okunuru kaldırmam gerekiyor internetten araştırdım bulamadım naısl yapıcamÖncelikle host dosyasını değiştirememen senin sorunun çünkü bende öyle bir hata mevcut değil. Diğer taraftan hileyi paylaşan Admin sürekli burada duracak değil başka anlayan bilenler yardımcı olmaya çalışıyor ama dediğim gibi genel hatalar değil kişisel hataların çözümünüde ancak hatayı alan çözebilir çünkü bildiğimiz tüm yöntemleri söylüyoruz zaten olmuyorsa LD Player kullanabilirsin.
Host dosyası dizinde gözükmüyorsa benimde yapabileceğim bir şey yok zaten Salt Okunur özelliğini kapatmana izin vermeyecektir büyük ihtimalle malesef bu konuda yardımcı olamıyorumdostum ozaman senden şu konu için yardım istiyorum bak sorunu biliyorum çözümü de biliyorum ama nasıl yapıcam bana bunu söyle sorun hosts dosyası sanırım salt okunur olduğu için gözükmüyormuş çözüm salt okunuru kaldırmam gerekiyor internetten araştırdım bulamadım naısl yapıcam
Bencilce algılamazsan eğer benim için bir de sen araştırsan lütfenHost dosyası dizinde gözükmüyorsa benimde yapabileceğim bir şey yok zaten Salt Okunur özelliğini kapatmana izin vermeyecektir büyük ihtimalle malesef bu konuda yardımcı olamıyorum![]()
Öncelikle host dosyasını değiştirememen senin sorunun çünkü bende öyle bir hata mevcut değil. Diğer taraftan hileyi paylaşan Admin sürekli burada duracak değil başka anlayan bilenler yardımcı olmaya çalışıyor ama dediğim gibi genel hatalar değil kişisel hataların çözümünüde ancak hatayı alan çözebilir çünkü bildiğimiz tüm yöntemleri söylüyoruz zaten olmuyorsa LD Player kullanabilirsin.
Ben bir tek pubg ld player fix ve ros hilesi kullandım bu siteden XMaze diye birisi yapmıştı ros hilesini hala var galiba adam bir sorunum var diyeni dc sine kadar çağırıp özel odada konuşarak çözüyordu sanırım o da admin bu sitede ama eqinox abimiz postu açıp bir daha bakmıyor bile bu yazdıklarımdan dolayı siteden ban yermiyim bilmiyorum ama gerçek olan bu ilgilenmiyor hiç kimse ile.burada sorunları söyleyeceğiz ki bu bypassı kulanan artsın demi güzel kardeşim şahsen ben sadece oyun oynuyorum ne hileyle ne de bu işten bişey anlamam ha internetten bakabilirim ama herşeye netten bakamazsın ben ilk defa gördüm bu emilatör tespit etmeme olayını bunu gidipte biyerden halledemezsin.
n Room kısmından bir odaya girip profil resminin sol üstünde monitör işareti olup olma
Emülatör yazısı çıkmadıysa teyit etmet için Room kısmından bir odaya girip profil resminin sol üstünde monitör işareti olup olmadığını kotrol edebilirsin. Eğer monitör işareti varsa emülatör kullandığın tespit edilmiştir.![]()
Sorunlar tabiki olacak ama çözümlerinide bir zahmet biraz kendimiz çözebilelim yani sürekli Admin yardım et çalışmıyor birazcık hazıra konmak oluyor bence burada herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor zatenburada sorunları söyleyeceğiz ki bu bypassı kulanan artsın demi güzel kardeşim şahsen ben sadece oyun oynuyorum ne hileyle ne de bu işten bişey anlamam ha internetten bakabilirim ama herşeye netten bakamazsın ben ilk defa gördüm bu emilatör tespit etmeme olayını bunu gidipte biyerden halledemezsin.
Room derken oyun içindeki lobidenmi bakacağiz tam anlamadım ss atarmisin hocam![]()