Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yav beyler adam hilenin babasını yapmış çalışıyor işte yapamıyorsanız az uğraşın olur

HoK

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Selamun aleyküm detaylı anlatım yokmu kodları nereye yazıyoruz tam anlıyamadım acil dönerseniz sevinirim

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yapamayan arkadaşlar özelden ulaşın teamviewer ile yardımcı olmaya çalışırım

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam ben de oldu ama her mac sonu es file explorer dosyasına girip /data/data/com.tencent.ig/files/ tss_tmp dosyasını silmem gerekiyor sebebini öğrene bilir miyim tabiki bilen varsa yardımcı olursa cok teşekkür ederim..

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
her mac sonunda emulator saptandı diyor ama custom game giriyorum emulatör simgesi gözükmüyor ama

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Host Dosyaysını Değiştrimeyimo yardım et
UYARI Memoryuı Kulandıgınız İçin Host Dosyanız Gözükmicektir Yapmanız Gereken Host Dosyanızı Resetlemek Olucaktır Yapmanız Gereken Verimiş Oldugum RST HOST Programını İndirip Yönetiçi Olarak acmak Actıktan Sonra Restaurer Butonuna Tıklayın Tıkladıkdan Sonra Host Dosyanız Resetlenmiş Olucaktır Ardından Modifier Butonuna Tıklayın TXT Acılacaktır TXT İçersindeki Adresleri Silin Ardından Verdigim Adresi Kapat Deyip Kaydediniz Bu İşlemi Yaptıkdan Sonra Bilgisayar Reset Atmak Zorundasınız Aksi Taktirde İşe Yaramaz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bakiniz Benim Host Dosyası Değitirimyiyor ve Gözükmüyor Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksinim var diyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tamam Dedğini Yaptım Olcakmı diye bakıyorum Teşekkürler

Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar dedikleinizi yaptım ama hala emülatör saptandı hatası alıyorum videoda gözüken seyle anlattıgınız seyler cok ayrı bısey ındırme lınkındekı sey apk degil indirme linkindeki programı ıdnırıyorum host dosyasını resetlıyorum modifiyeyi acıyorum verdıgınız kod dizilimini acılan txt dosyasını sıldıkten sonra ıcın yapıstıyorum kaydet dıyıp kapatıyorum pc ye res atıyorum ama malesef yine emulator dedected hatası verıyor :( nasıl yapıcagımızı detaylı anlatırmısınız? verdıgınız programı tencent emulatorun yuklu oldugu yermı acmam gerekıyor yoksa vıdeodakını mı yapmam gerekıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...