Onaylı Üye
dostum şuan yeni kodları da eklemesine rağmen ban yiyen de var yemeyen de ne diyorsun güncel mi şuan sen ban yedin mi yoksa kullanmayalım mı şuan
dostum şuan yeni kodları da eklemesine rağmen ban yiyen de var yemeyen de ne diyorsun güncel mi şuan sen ban yedin mi yoksa kullanmayalım mı şuan
hala emülatör saptandı diyor
Dostum belli ki senin yanlış yaptığın veya yapmadığın bir şey var bu kadar kişininki olup seninki olmadığına göre.(Bu arada tek mesajda yazsan bu kadar şeyi daha iyi olur.)Yeni kodları yazsakta işe yaramıyor
senin ki çalışıyormu sorunsuz bir şekilde sen oynuyormusun mobillerleDostum belli ki senin yanlış yaptığın veya yapmadığın bir şey var bu kadar kişininki olup seninki olmadığına göre.(Bu arada tek mesajda yazsan bu kadar şeyi daha iyi olur.)
Pubg Mobile Oynamıyorumsenin ki çalışıyormu sorunsuz bir şekilde sen oynuyormusun mobillerle
Dostum bu verdiğin kodlar ile sorunsuz şekilde açtım oyunu emülatör saptandı hatası vermedi ama herkes yeni hali ile kullandım yinede yedim falan yazmış. Ne diyorsun ban atar mıKonu Güncellenmiştir Ban Yememek İçin Yeni Adresler Eklenmişitir Host Dosyanıza Ekleyiniz !
Kod:127.0.0.1 dlied1.qq.com 127.0.0.1 vmp.qq.com 127.0.0.1 test.vmp.qq.com 127.0.0.1 omgmta.qq.com 127.0.0.1 cs.mbgame.gamesafe.qq.com 127.0.0.1 tpns.qq.com 127.0.0.1 mta.qq.com 127.0.0.1 cdn.wetest.qq.com 127.0.0.1 pingmid.qq.com 127.0.0.1 log.tbs.qq.com 127.0.0.1 mqqad.html5.qq.com 127.0.0.1 dldir1.qq.com 127.0.0.1 mdc.html5.qq.com 127.0.0.1 clientrz2.itop.qq.com 127.0.0.1 pingmid.qq.com 127.0.0.1 szmg.qq.com
Hayır emülatör üzerinde sadece Pubg ve Es dosya yüklüydü oyuna girmeden önce herşeyi kontrol ettim fakat 2 ay ban yedimBanlandım yazan arkadaşlar , başka bir uygulama kullanıyormusunuz? GfxTools Vs ?
Dostum herkes banlandım banlandım diyor bir ilgilenicekmisin artık. Ya çalışıyor yazısını kaldır çalışmıyor yaz yada düzelt artık millet ban yedi hepJeyPeeckers gfx tool kulanma ban yeme ihtimalin var ama ondanmı oluyor bilmiyorum belki
Banlandılarsa Soguk su içsinler ben neden ban yemiyorum ozaman pekiDostum herkes banlandım banlandım diyor bir ilgilenicekmisin artık. Ya çalışıyor yazısını kaldır çalışmıyor yaz yada düzelt artık millet ban yedi hep
ben seni arkadas ekledim 2 3 gundur sende oyuna girmiyorsunBanlandılarsa Soguk su içsinler ben neden ban yemiyorum ozaman peki