Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Bugün 1 hesap daha açıp yaklaşık 6 maç attım yine ban yedim bu 3. oldu kesinlikle artık ban atıyor kullanmanızı tavsiye etmem.

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
jg2PN9.jpg
yaklaşık 10 el sonra böyle bildiri geldi 6 saat blok yemişim haberin olsun başkan.
#Eq1NoX

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Güncellendi Up Up Ban Yedim Diyen Olursa Kullanmasın + SORUMLULUK BANA AGİT DEGİLDİR

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam bunun mobil versiyonu yok mudur? Android üzerinden

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
buunu deneyen varmı

hepsini yaptım ödül al butonu gelmedı

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
#Eq1noX Bunun çalıştığını nasıl anlayabiliriz? Ben yaptım suna oldumu olmadımı nasıl test ederim oyun için vsvs biyerde görebiliyormuyuz

Üye
7 HİZMET YILI
Yeni sezonun başından beri kullanıyorum daha ban yemedim. yeni gelen hosts dosyasını filanda güncellemedim eskisini kullanıyorum. nasıl yapıldığını buradan anlamadığımdan başka youtube kanallarından ve birazda deneme yanılma yoluyla yapmıştım. Bugün güncelleme yapılırken foruma değişiklik olmuşmu diye bi bakayım dedim maşallah 10-15 gündür baya bir kişi ban yemiş.
not: ekstradan hiç bir uygulama kullanmıyorum. + laptopu kullanmadığım zaman sadece uyku moduna alıyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
#Eq1noX Bunun çalıştığını nasıl anlayabiliriz? Ben yaptım suna oldumu olmadımı nasıl test ederim oyun için vsvs biyerde görebiliyormuyuz

oyuna girdiğinde emulator saplandı uyarısı vermıyorsa olmuştur ama en garantisi şifresi yazılı bir odaya girip orada üstünde pc sımgesı yoksa olmuş demektir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam videodaki link çökmüş. reklam sitesinde oluşan bir errordan dolayı olmuyor. kodları alamıyrouz yeniler misin

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
emulatör gelmiyor pc simgeside yok ama oyunlara giriyorum adamlar mı çok iyi benmı cok kotuyum anlamıyorum. Yine bu bypassı kullananlara ednk gelıyorum heralde :D

Üye
7 HİZMET YILI
emulatör gelmiyor pc simgeside yok ama oyunlara giriyorum adamlar mı çok iyi benmı cok kotuyum anlamıyorum. Yine bu bypassı kullananlara ednk gelıyorum heralde :D
emulatör kullananlarla birlikte giriyorsan karışık takımlar geliyordur. ya da rankın yüksekse oynayanlar iyidir.
ben takımlı mobil oynadıklarına emin olduğum kişilerle oynuyorum. rankım yüksek olmasına rağmen karşımdakılerın cogunun mobil olduğunu hissediyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Güncellendi Up Up Ban Yedim Diyen Olursa Kullanmasın + SORUMLULUK BANA AGİT DEGİLDİR
Reis ben hâla güncellemedim ilk başta ne yaptıysam aynısını kullanıyorum emulator detected hatası vermiyor banlanmadımda bu 0.10 guncellemesinden sonra da rahatça kullanabilir miyim eskisini yoksa bunu kurmam gerekecek mi yardımcı olur musun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...