Üye
Bugün 1 hesap daha açıp yaklaşık 6 maç attım yine ban yedim bu 3. oldu kesinlikle artık ban atıyor kullanmanızı tavsiye etmem.
Hocam bunun mobil versiyonu yok mudur? Android üzerinden
#Eq1noX Bunun çalıştığını nasıl anlayabiliriz? Ben yaptım suna oldumu olmadımı nasıl test ederim oyun için vsvs biyerde görebiliyormuyuz
emulatör kullananlarla birlikte giriyorsan karışık takımlar geliyordur. ya da rankın yüksekse oynayanlar iyidir.emulatör gelmiyor pc simgeside yok ama oyunlara giriyorum adamlar mı çok iyi benmı cok kotuyum anlamıyorum. Yine bu bypassı kullananlara ednk gelıyorum heralde![]()
Benim kullandığımı erişecek cesarette misin ki sana yollayayım birader, boş yorum kasma.@zpion ne kullanosan banada yollasana
setquest arızalı ilgilenebilir misin.Güncellendi Up Up Ban Yedim Diyen Olursa Kullanmasın + SORUMLULUK BANA AGİT DEGİLDİR
Reis ben hâla güncellemedim ilk başta ne yaptıysam aynısını kullanıyorum emulator detected hatası vermiyor banlanmadımda bu 0.10 guncellemesinden sonra da rahatça kullanabilir miyim eskisini yoksa bunu kurmam gerekecek mi yardımcı olur musun ?Güncellendi Up Up Ban Yedim Diyen Olursa Kullanmasın + SORUMLULUK BANA AGİT DEGİLDİR