Tercihe göre kulaklık bulma sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yaklaşık 1-2 yıl önce bir site vardı türk sitesiydi sanırsam ve ya türkiyeye de hizmet veriyordu. Sitenin özelliği seçtiğiniz özellikler, fonksiyonlar, bütçe, yorumlar, puanlama, kalite ve ekstra bilgi için kendi istediğiniz özellikleri yazdığınız zaman aradan 20-30 dk geçtikten sonra size mail atıyorlar (isteğinize bağlı SMS'den de linki atmalarını isteyebilirsiniz) maildeki linke tıkladığınızda yaklaşık 15 ila 20 tane kulaklık yazdığınız özellikler, fiyat aralığı, puana vs. Göre sıralanıyordu bu sayede kulaklık almanız aşırı kolaylaşıyordu (ayrıca bütün bu hizmeti türk bir çalışan tarafından alıyordunuz ve tamamen ücretsiz). Site son zamanlarda aşırı ihtiyaç duyduğum bir sitedir ama en son 1 sene önce kullandığım için siteyi hatırlamıyorum eğer hatırladıysanız sitenin linkini ve ya ismini söyler misiniz.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sanırım kaldırıldı. Onun yerine akakçe cimri gibi sitelerden fiyat analizi yapıp yorumlara bakabilirsiniz.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
burayada ne amaçla kullanacağını yazarsan tavsiye verebilirim özellikle corsair , razer ve hyperx markalarına oldukça hakimim

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar evet kaldırılmış. Eski maillerimi kontrol ettim ve o maili buldum ama site kaldırılmış. Neyse zaten hangi kulaklığı alacağıma karar vermiştim, qcy ht03 alacağım. Hepinize yanıtlarınız için teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...