İnceleme Terra Nil İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
1024x512-v2.jpg

:yazı:
"Terra Nil", bir tür şehir simülasyonu oyunudur. Ancak farklı olarak, burada şehir inşa etmek yerine, yıkılmış bir dünyayı tekrar canlandırmak için çalışmaktayız. Oyuncular, su kaynaklarını geri getirerek, çevre kirliliğini temizleyerek ve canlıları geri getirerek doğal bir yaşam alanı oluşturmak için çalışırlar.

Oyunun en büyük çekiciliği, tamamen çevre dostu bir oyun olmasıdır. Şehir inşa etme oyunlarından farklı olarak, burada çevreyi yok etmek yerine geri kazanıyoruz. Ayrıca, oyunun müzikleri de oldukça sakinleştirici ve atmosferik bir ortam yaratıyor.

Oyun mekaniği oldukça basit. Oyuncular, su kaynaklarına erişim sağlamak için çeşitli yapıları inşa etmelidirler. Ayrıca, çeşitli bitki türlerini ve doğal yaşamı geri getirmek için haritalarda belirtilen alanlara tohumlar eklemelidirler. Yavaş yavaş, doğal bir yaşam alanı oluşur ve oyuncular, şehir simülasyonu oyunlarındaki gibi karmaşık inşaatlar ve yönetim gerektirmeyen bir ortamda oyun oynarlar.

Oyunun grafikleri oldukça basit, ancak amaca hizmet ediyorlar. Oyuncular, doğal ortamın iyileşmesini izleyebilir ve oyuna yavaş yavaş hayat verilebilir. Ayrıca, oyunun çevresel temaları oldukça etkileyici ve oyuncuların doğayı nasıl geri kazanabilecekleri hakkında daha bilinçli hale gelmelerine yardımcı olabilir.

Tüm bunların yanı sıra, oyunun eksik yönleri de var. Oyun, oldukça kısa sürede bitirilebilir ve daha fazla içerikle birlikte gelmesi gerekiyor. Ayrıca, oyunun zorluk seviyesi de oldukça düşük, bu nedenle oyunun çıtası daha yüksek olabilirdi.

Genel olarak, "Terra Nil" oldukça keyifli bir oyun. Basit oynanışı, atmosferik müzikleri ve çevre dostu teması, oyunculara rahatlatıcı bir oyun deneyimi sunar. Ancak daha uzun süreli bir oyun deneyimi isteyenler için, daha fazla içeriğin olması gerekiyor.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 x64
    • İşlemci: Intel Core i5-4590 / AMD FX-8350
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 760 / Radeon RX 560X
    • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • ÖNERİLEN:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 x64
    • İşlemci: Intel Core i7-6950X / AMD Ryzen 5 2600
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 1080 / Radeon RX 5700 XT

Steam Fiyatı: 105 TL

:resim:

Terra-Nil-review.jpg

terranil1.0.jpeg

Terra-Nil-reverse-city-builder.jpg

:video:

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu fiyata böyle bir oyun biraz bana saçma geldi ama Türkiye'de yaşayınca artık normal bulabiliyoruz. Oyuna bakılırsa bu tür sevenlerin beğenebileceği bir yapım olmuş ancak o kadar fazla hype yakalayabileceğini zannetmiyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kafa dağıtmalık çıtır bir oyun aslında ama fiyatı görünce hararet geçirdim :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kafa Dağıtmalık çıtır ama fiyatıda kartı çıtır

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
1024x512-v2.jpg

:yazı:
"Terra Nil", bir tür şehir simülasyonu oyunudur. Ancak farklı olarak, burada şehir inşa etmek yerine, yıkılmış bir dünyayı tekrar canlandırmak için çalışmaktayız. Oyuncular, su kaynaklarını geri getirerek, çevre kirliliğini temizleyerek ve canlıları geri getirerek doğal bir yaşam alanı oluşturmak için çalışırlar.

Oyunun en büyük çekiciliği, tamamen çevre dostu bir oyun olmasıdır. Şehir inşa etme oyunlarından farklı olarak, burada çevreyi yok etmek yerine geri kazanıyoruz. Ayrıca, oyunun müzikleri de oldukça sakinleştirici ve atmosferik bir ortam yaratıyor.

Oyun mekaniği oldukça basit. Oyuncular, su kaynaklarına erişim sağlamak için çeşitli yapıları inşa etmelidirler. Ayrıca, çeşitli bitki türlerini ve doğal yaşamı geri getirmek için haritalarda belirtilen alanlara tohumlar eklemelidirler. Yavaş yavaş, doğal bir yaşam alanı oluşur ve oyuncular, şehir simülasyonu oyunlarındaki gibi karmaşık inşaatlar ve yönetim gerektirmeyen bir ortamda oyun oynarlar.

Oyunun grafikleri oldukça basit, ancak amaca hizmet ediyorlar. Oyuncular, doğal ortamın iyileşmesini izleyebilir ve oyuna yavaş yavaş hayat verilebilir. Ayrıca, oyunun çevresel temaları oldukça etkileyici ve oyuncuların doğayı nasıl geri kazanabilecekleri hakkında daha bilinçli hale gelmelerine yardımcı olabilir.

Tüm bunların yanı sıra, oyunun eksik yönleri de var. Oyun, oldukça kısa sürede bitirilebilir ve daha fazla içerikle birlikte gelmesi gerekiyor. Ayrıca, oyunun zorluk seviyesi de oldukça düşük, bu nedenle oyunun çıtası daha yüksek olabilirdi.

Genel olarak, "Terra Nil" oldukça keyifli bir oyun. Basit oynanışı, atmosferik müzikleri ve çevre dostu teması, oyunculara rahatlatıcı bir oyun deneyimi sunar. Ancak daha uzun süreli bir oyun deneyimi isteyenler için, daha fazla içeriğin olması gerekiyor.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

• MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows 7 x64
    • İşlemci: Intel Core i5-4590 / AMD FX-8350
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 760 / Radeon RX 560X
  • ÖNERİLEN:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 x64
    • İşlemci: Intel Core i7-6950X / AMD Ryzen 5 2600
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 1080 / Radeon RX 5700 XT

Steam Fiyatı: 105 TL

:resim:

Terra-Nil-review.jpg

terranil1.0.jpeg

Terra-Nil-reverse-city-builder.jpg

:video:

fiyatına değer bir oyun şahsen çok eğlenceli değil ama zaman öldürür

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Boş vakitlerinde oynamalık teşekkürler hocam bilgi için deneyeceğim bi ara

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
yok denemem ama güzel anlatmissin ellerine saglik

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
anlatım güzel ama pek bir oynamaya değmez gibi

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Güncel fiyatı 235 TL. Değer mi derseniz bana kalırsa değmez. 50 60 TL ye alınıp oynanabilecek bir oyun. Cities: Skylines 280TL o daha iyi bir şeçim olurdu. %75 indirim gelirse alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...