The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
- Ödüller
- 10
- Sosyal
4 HİZMET YILI
Oyunun en büyük çekiciliği, tamamen çevre dostu bir oyun olmasıdır. Şehir inşa etme oyunlarından farklı olarak, burada çevreyi yok etmek yerine geri kazanıyoruz. Ayrıca, oyunun müzikleri de oldukça sakinleştirici ve atmosferik bir ortam yaratıyor.
Oyun mekaniği oldukça basit. Oyuncular, su kaynaklarına erişim sağlamak için çeşitli yapıları inşa etmelidirler. Ayrıca, çeşitli bitki türlerini ve doğal yaşamı geri getirmek için haritalarda belirtilen alanlara tohumlar eklemelidirler. Yavaş yavaş, doğal bir yaşam alanı oluşur ve oyuncular, şehir simülasyonu oyunlarındaki gibi karmaşık inşaatlar ve yönetim gerektirmeyen bir ortamda oyun oynarlar.
Oyunun grafikleri oldukça basit, ancak amaca hizmet ediyorlar. Oyuncular, doğal ortamın iyileşmesini izleyebilir ve oyuna yavaş yavaş hayat verilebilir. Ayrıca, oyunun çevresel temaları oldukça etkileyici ve oyuncuların doğayı nasıl geri kazanabilecekleri hakkında daha bilinçli hale gelmelerine yardımcı olabilir.
Tüm bunların yanı sıra, oyunun eksik yönleri de var. Oyun, oldukça kısa sürede bitirilebilir ve daha fazla içerikle birlikte gelmesi gerekiyor. Ayrıca, oyunun zorluk seviyesi de oldukça düşük, bu nedenle oyunun çıtası daha yüksek olabilirdi.
Genel olarak, "Terra Nil" oldukça keyifli bir oyun. Basit oynanışı, atmosferik müzikleri ve çevre dostu teması, oyunculara rahatlatıcı bir oyun deneyimi sunar. Ancak daha uzun süreli bir oyun deneyimi isteyenler için, daha fazla içeriğin olması gerekiyor.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
- MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 x64
- İşlemci: Intel Core i5-4590 / AMD FX-8350
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 760 / Radeon RX 560X
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 x64
- İşlemci: Intel Core i7-6950X / AMD Ryzen 5 2600