TFT(teamfighttactic) Oyununda bot/oto comp/gold biriktirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Lol tft oyununda script tarzında herhangi bi hile var mı ? internettten biraz araştırdığımda bi kaç tane buldum fakat istenilen şekilde değil içi 12893789123adet virüslü veya download butonu çok talepten kaldırılmış durumda, bilen eden veyahut burada kullanan bir kimse varsa yardımcı olabilir mi ? Yoksa eğer yöneticiler yapmayı düşünüyor mu ?

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyunu böyle oynadığında çok da zevki kalmıyor aslında kompu otomatik yapıcak veya goldu otomatik kasacaksa.
LoL TFT için yardımcı programlar var ama senin istediğin tarzda değil daha çok sana yardımcı olacak komp hakkında bilgi verecek programlar. Overwolf üzerinden istediğin yardımcı programı seçebilirsin. Ayrıca Blitz gibi programlarda da bu özellikler mevcut
AutoChess için de telefonuna apk indirerek gold hileli bir şekilde oynayabilirsin.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Dostum tft için böyle bir hile olduğunu düşünmüyorum bulursan eğer banada haber et :D

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Tft zaten sıra tabanlı oyun gibi bir şey. Stratejik yani burda önemli olan senin oyun tarzın. Her maçı botla kazanınca keyfi çıkmaz ustam. Hilesine de rastlamadım henüz. Aklımdasın bulursam mesaj olarak göndereyim

Buraların marabası
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
blitz var kanka işini görürse

Üye
6 HİZMET YILI
There is a token collector for League Of Legends. The scripts letting you play TFT and earns the tokens for you. Saw this topic on another forum, but he is selling it.

Üye
6 HİZMET YILI
TFT gibi bir oyunda hile bulman imkansız dostum zaten hile gerektircek bir oyun değil

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
TFT là không có tác dụng, nó chỉ đánh lừa thôi

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Böyle bir şey olursa çağ atlarız. Şurada köşede bekleyeyim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...