22 Tem 2021 #1 ofbıktım O Seçkin Üye Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 319 Çözümler 1 Tepki puanı 28 Ödüller 6 5 HİZMET YILI arkadaşlar lol de tftye giriyorum hişeyi injeçt ediyorum ama menü gelmiyor bu sorun eksik programlardan kaynaklı diye düşünüyorum ama nerden indiriceğimi bulamadım yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar lol de tftye giriyorum hişeyi injeçt ediyorum ama menü gelmiyor bu sorun eksik programlardan kaynaklı diye düşünüyorum ama nerden indiriceğimi bulamadım yardım ederseniz sevinirim
Çözüm #Roaccat 23 Tem 2021 DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu paketleri yükleyip dener misiniz? Menu KEY : F1 oyuna girip minik efsaneyi gördükten sonra hileyi yükleyin. (yükleme ekranının bitmesini bekleyin)
DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu paketleri yükleyip dener misiniz? Menu KEY : F1 oyuna girip minik efsaneyi gördükten sonra hileyi yükleyin. (yükleme ekranının bitmesini bekleyin)
23 Tem 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu paketleri yükleyip dener misiniz? Menu KEY : F1 oyuna girip minik efsaneyi gördükten sonra hileyi yükleyin. (yükleme ekranının bitmesini bekleyin) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu paketleri yükleyip dener misiniz? Menu KEY : F1 oyuna girip minik efsaneyi gördükten sonra hileyi yükleyin. (yükleme ekranının bitmesini bekleyin)
23 Tem 2021 Konuyu başlatan #3 ofbıktım O Seçkin Üye Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 319 Çözümler 1 Tepki puanı 28 Ödüller 6 5 HİZMET YILI Berat' Alıntı: DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu paketleri yükleyip dener misiniz? Menu KEY : F1 oyuna girip minik efsaneyi gördükten sonra hileyi yükleyin. (yükleme ekranının bitmesini bekleyin) Genişletmek için tıklayın ... Teşekürler oldu Oyla 0 Olumsuz oyla
Berat' Alıntı: DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu paketleri yükleyip dener misiniz? Menu KEY : F1 oyuna girip minik efsaneyi gördükten sonra hileyi yükleyin. (yükleme ekranının bitmesini bekleyin) Genişletmek için tıklayın ... Teşekürler oldu