Kanka onların javası kendi javası olduğu için virüs var bu doğru ama bu virüs bilgisayarına bir sıkıntı çıkaracak bir virüs değil ama istersen tl legacy önerebilirim
Tamam teşekkürlervirüslü ama yinede kontrol et
Emin misinhayir knk
bu zamanda herkesten hersey beklenirhayir knk
Çoğu kişi hayır demiş ama yine de emin değilim çünkü videolardan gördüğüm kadarıyla virüs gibime geliyorhayır değil
Tlauncher yüklüyken işlemcim %60'ın altına inmiyordu hiç birşey yapmıyorken ya da 50'nin o zamanlar bilgim yoktu çok sonradan reset atmıştım. Bu dediğin doğru olabilirvirüslü btw fazla güvenmeyin torrent bi ara mining yapıyordu bilgisayardan babanızın oğlu değil bunlar
aynen öyle gidip minecraftı parayla alsan daha iyi %60 ne işlemcin ne bilmiyorum ama ben ready or not oynarken bile full ayarda 70 görüyorTlauncher yüklüyken işlemcim %60'ın altına inmiyordu hiç birşey yapmıyorken ya da 50'nin o zamanlar bilgim yoktu çok sonradan reset atmıştım. Bu dediğin doğru olabilir
birde kendini bilmekvirüslü btw fazla güvenmeyin torrent bi ara mining yapıyordu bilgisayardan babanızın oğlu değil bunlar
kanka korksakta kullanacaz toplu olarak genimizde varvay veya yok bazıları var bazıları yok diyor, uzun süredir kullanan var bişey olmadı diyen var, şüpheleniyorsan kullanma , forumlarda bu konu ayda 5 kere soruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?