Tokyo Ghoul #1s #2s #3s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tokyo Ghoul
Tokyo'da insanları yiyen gizemli hortlakların neden olduğu gerilim dolu bir korku hikayesi başlar. Bu gizemli hortlakların verdiği korku tüm insanları etkisi altına almıştır. Sıradan bir üniversite öğrencisi olan Kaneki, tıpkı kendisi gibi bir kitap kurdu olan Rize'yle Café Anteiku'da karşılaşır. Kaneki, kaderinin bir gecede değişeceğinin farkında değildir.

2# sezonda Tokyo Ghoul:√A

Tek diyebileceğim serinin ana karakteri Kaneki Ken, Gantai (Göz Bantlı) ikinci sezonda biraz daha geri planda ve olaylar sadece bir karakterin çevresinde gelişmiyor. Yeri geliyor olayları Anteiku’dakilerin gözünden yeri geliyor CCG’den, yeri geliyor Kaneki sahneye çıkıyor veya yerini Juuzou’ya bırakıyor ve son bölümde çıkan yeni karakter Arima’dan da ileriki sezonlarda çok şey göreceğiz gibi.

3# sezonda Tokyo Ghoul:Re
(1 ve 2. sezonlar çok iyidi sarıyordu ama 3 sezon'da manga dan ilerledikleri için biraz bozuldu fazla sarmadı ama animenin sonunda yani sezonun
hep o istediğiniz artık çıksın da savaş görsek dediğiniz yer geliyor ve bitiyor ondan önce varmıydı vardı ama kaneki nin yani fazla spoiler vermeden anlatamam
3. sezon biraz batırdılar ama ginede merak edenler izleyebilir kaynakları internetten topladım düzenledim ve anime izlemek isteyenler için atmak istiyorum)

CCG'nin Anteiku baskınından bu yana iki yıl geçmiştir. Tokyo'daki atmosfer, CCG'nin artan nüfusundan ötürü büyük ölçüde değişse de, Ghoul’lar, hala bir tehlike unsuru olarak algılanmaktadır, özellikle GCG’nin kendi varlıklarına kastı olduğunu düşünen Aogiri Tree örgütü.
Quinx Squad olarak bilinen özel bir ekip CCG’ya Tokyo'nun istenmeyen sakinlerini yok etmek konusunda destek çıkar. Ghoul’ların özel yeteneklerinden faydalanmak için ameliyat geçirmiş bu insanlar tehlikeli yaratıkları yok etmek için operasyonlara katılırlar. Bu grubun lideri Haise Sasaki, ünlü özel sınıf araştırmacısı Kishou Arima tarafından eğitilmiş yarı-ghoul, yarı insan. Ancak, bu genç adamın ilk ilgi çeken detayı gözleri olsa da, eskiden olduğu kişiyi yavaş yavaş anımsaması da karmaşık olayları beraberinde getirir.

Anime Türü : Korku,Aksiyon,Doğaüstü Güçler,Psikolojik,Seinen,Gizem,Dram

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum 3.sezonun ne zaman geleceğini biliyomusun ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
3. sezon çıktı bile türkçe altyazılı bir şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hadi be 2.sezonda bıraktım en son finali izleyip söylediğin iyi oldu hemen gidip tekrardan kendimi bırakıyım animenin kollarına xd

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
3. sezon çıkalı birkaç hafta oluyor izleyin tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben bitirdim tavsiye etmem ile etmek arasında kaldım ama merak edenler 3. sezonuda izliyebilir 4.sezon çıkarsa ilerleyişini anlamak için 3. sezon çok saçma oldu ama sevdim yinede

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
türkanime diye bir site var ordan izliyebilirsiniz link attım ama mod onayı altında gidip o siteden izleyebilrisin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Eyvallah Bende Burdan Gördüm 3. Sezonun Çıktığını :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Türk anime sitesinde var
Tokyo Ghoul:Re

Üye
7 HİZMET YILI
3.sezonu bitti 4.sezon onayını aldı. Tokyo Ghoul:Re 2nd season olarak geçiyor (aslında 4.sezon).

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
3. sezon ilk 2 sezon gibi güzel değildi. inş 4. sezonda biraz hareketlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...