Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendimden biliyorum sende sosyo fobi var kardeşim hatta telefonla konuşamıyorsun değilmi toplum içinde veya başkası sana bakarken iş yapamıyorsun çözüm psikolog
Bende bu kadar fazla olmasa da rahatsızlık vardı bir müddet sonra baktım rahat insanlar daha mutlu ben de bunu düşünerek rahat takılmaya çalışıyorum insanları umursamıyorum sende yapabilirsin.
Bunun en kolay kurtuluşu dostum yaşayan birine yardımım dokunmuştu o yemek yerken olsun başka bir şey yaparkern olsun motive etmek kastım şudur bunalıma giren bi insanı en kolay o anda nasıl rahatlatırsın ben senın karşın da yemek yerken çok rahat tavırlar sergıler ve sana kasma kendınıı ve ortamda gulunc komık bır şeyler yaptıgım da arkadaşım düzelmişti şimdi çok rahat o konuda
Hocam benzer bir durum bende de var. Yani anormal bir durum değil ama düğün konser gibi kalabalık alanlarda daralıyorum. En sevdiğim aktiviteyi bile yapsam etrafım sarılı olduğu zaman kaçacak bahane ararım.