Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka kendine arakaş bul 1 tane sonra 2 tane bul bunlarla iyi anlaş böyle yaparak topluluk içerisinde rahatlarsın özgüvene sahip olursun diye düşünüyorum
Bazı eğitim merkezleri var kardeşim birbirini tanımayan bu şekildeki kişilerle toplantılar dersler yapan.
Ve bu tarz yerlerde kişilerin birbirleri ile tanışması yasak.
Şuanki okuduğum yüksek okuldaki hocamda eskiden o durumdaymış şimdi ise ücretli konferanslar veriyor.
Valla bunu en kolay atlatmanın yolu umursamaz olmaz. Ne kadar çok kasarsan o kadar çok dikkat çektiğini ve kendini rahatsız hissettiğini anlarsın. Çevrene rahatsızlık vermeden olabildiğin kadar rahat olmak en iyisidir.
şöyle düşün reis herkes sen gibi insan utanılacak bir durum yok kendini sıkma bırak bakan baksın sen oldugun gibi davran kimsenin senden fazla veya eksiği yok spor yap veya özgüvenin yükselir
Kendine özgüven depolamalısın dostum hayatta her şey önce kendine değer vermekle gelir yapacağın utanç verici bir şeyin önemli olmadığını seni sen yapanın hataların olduğunu kabul etmelisin