Çözüldü TPM kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ,

Başlıkda da bahsettiğim gibi TPM kapatmaya çalışıyorum ama disabled seçeneği yok

Enable Firmware TPM
Enable Discrete TPM
7244c598-c101-433d-b7eb-5c8167f309d4.jpg

bu iki seçenek var ikisinide tek tek seçtim nafile

şimdiden yardım eden herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba
Bu yöntem ile kapatmayı deneyiniz
1- Çalıştır > tpmadmin.msc bu kodu yazınız ve enter diyiniz Yerel Bigisayar da TPM Yönetim Platform Modülü penceresi açılacaktır.
2- Eylem bölmesinde, TPM Güvenlik Donanımını Kapat sayfasını görüntülemek için TPM'yi Kapat'ı tıklatınız.
3- TPM güvenlik donanımını kapat iletişim kutusunda, parolanızı girmek ve TPM'yi kapatmak için bir yöntem seçmeniz gerekiyor.
A) TPM sahip parolasını kaydettiğiniz çıkarılabilir bir medyanız yani usb bellek vb.varsa, medyayı takın ve TPM sahip parolası olan yedek dosyam var'ı tıklatınız. TPM sahip parolası olan yedek dosyayı seç iletişim kutusunda, çıkarılabilir medyanızda kayıtlı .tpm dosyasını bulmak için Gözat'ı tıklayınız, Aç'ı tıklayınız, sonra TPM'yi Kapat'ı...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Merhaba
Bu yöntem ile kapatmayı deneyiniz
1- Çalıştır > tpmadmin.msc bu kodu yazınız ve enter diyiniz Yerel Bigisayar da TPM Yönetim Platform Modülü penceresi açılacaktır.
2- Eylem bölmesinde, TPM Güvenlik Donanımını Kapat sayfasını görüntülemek için TPM'yi Kapat'ı tıklatınız.
3- TPM güvenlik donanımını kapat iletişim kutusunda, parolanızı girmek ve TPM'yi kapatmak için bir yöntem seçmeniz gerekiyor.
A) TPM sahip parolasını kaydettiğiniz çıkarılabilir bir medyanız yani usb bellek vb.varsa, medyayı takın ve TPM sahip parolası olan yedek dosyam var'ı tıklatınız. TPM sahip parolası olan yedek dosyayı seç iletişim kutusunda, çıkarılabilir medyanızda kayıtlı .tpm dosyasını bulmak için Gözat'ı tıklayınız, Aç'ı tıklayınız, sonra TPM'yi Kapat'ı tıklatınız.
B) TPM sahip parolanızı kaydettiğiniz çıkarılabilir bir medyanız yoksa, TPM sahip parolasını yazmak istiyorum'u tıklatın. TPM sahip parolanızı yazın iletişim kutusunda, parolanızı (tire işaretleri dahil) girin, sonra TPM'yi Kapat'ı tıklatınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...