- Yasaklandı
Banlı Üye
Sadece Meraktan Tr Serverinde Hiç aurelion sol Maını Olan Tanıdığınız Varmı Yoksa Yetim Bir Heromu ?
camille gayet güçlü bir hero ama kendine güzel bir jung main bulursa güzelce lig atlayabilirisn oyun bilgiside lazım birazcıkcamille mainim ama silver elo yaverlerinden kurtulamıyorum
aga seni cidden tebrik ediyorum bütün herkesin yazıcağını tek bir kişi olarak yazmışssınAurellion Sol bana kalırsa hatalı bir dengeleme ile başbaşa bırakılmış bir hero. Düşünün ki midlane'de oynanan herolar; zed, yasuo, fizz, ... hepsi aurellionun OP olmasını sağlayan yıldız çemberini dodge'layacaktırr. Bu yüzden çok güçsüz kalmakta. Eğer bu heroyu oynayıpta mesafeni koruyabilirsen 1v1'de lane gücünü elinde tutabilirsin fakat en ufak LeeSin gibi bir heronun ganglemesi sonucu kule altında safeken bile korunacak bir şey yapamamaktasın. Bu heroya bir dengeleme gelmeli ve yıldızları en azından daha da daraltıp açabilme mekaniği gelmeli böylece daha dar alanda çok yakınen girilen fightlarda hasar etkisini artırabilir.
Bu formu anlamadım ben, bilgisi olmayan adam bile gelip 2 kelime yazıyor öyle gidiyor. Yardımcı olmak adına elimden geleni yapıyorum ve umarım yardımcı olabiliyorumdur.aga seni cidden tebrik ediyorum bütün herkesin yazıcağını tek bir kişi olarak yazmışssın