free elo nerflenmeden elo kas derimEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
free elo nerflenmeden elo kas derimEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
bozuk bi çar olmş hem uçup hem vuruyoEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
hayatımda gördüğüm en iğrenç çar keşke oyundan kaldırılsa oynayanlara saygım 0Eski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
Bana da kötü birşey olacak Gibi Geliyor hocam yaEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.