Eski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
bence haklısın hocam cok kötü birşey olucak gibiEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
banada öyle geliyor oynanış videolarına baktım çok saçma geldi bana yük mantığı vs çok saçma olmuş aure yük mü kasar hocambence haklısın hocam cok kötü birşey olucak gibi
basit mekanik konusuna katılmıyorum hocam mesela eski aure çok basit mekaniklere sahipti ultiyi doğru at yeter ama bu versyon bambaşka bir şampiyon olduGerçekten Sol Mainsen Helal Olsun zevk aldığını sanmıyorum fakat bana kalırsa yeni gelicek sol oyunculara daha basit mekanik sunuyor dengeli konusunu bilemem çoğu kişi sol denicek ondan eminim
evet gücü konusunda bende dengeli bir çar olmadığını düşünüyorum özellikle vandirilin attığı video var 2 aure aynı anda q açarsa 3sn'de +10k vuruyorlar baron falan tekliyorlardostum yeni hero geliyormuş gibi düşün ve çok saçma hasarlar 0 zevk maçlar oynancak
İlk çıkacağı için dengeli olacağını sanmıyorum oynanır büyük ihtimalle ama yine eskisi gibi zamanla unutulur tercih edilmez diye düşünüyorumEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
bende pbe hesabı arıyorum oynama fırsatı bulmak için onu oynayıp anlamak lazım ama evet çok bozuk duruyor videoları bidaha izledimHenüz eşleşmedim ama videolardan görüldüğü üzere absürt bozuk şu an.
tercih edilmeme konusunda lolde yeni çıkan şampiyonlar hem hikaye hem oynanış bakımından geride ve eksik kaldığı için reworklenen bilindik şampiyonların oynanma oranının artacağını düşünüyorum özellikle aureninİlk çıkacağı için dengeli olacağını sanmıyorum oynanır büyük ihtimalle ama yine eskisi gibi zamanla unutulur tercih edilmez diye düşünüyorum
derecelide kapalı olur ilk haftalar tahmini olarakderecelide herkes alıp feedlicek hazır olun
birde buff atıcaklar sonra herkes ağlıyacak bu ucube karakteri çok op diyebende pbe hesabı arıyorum oynama fırsatı bulmak için onu oynayıp anlamak lazım ama evet çok bozuk duruyor videoları bidaha izledim
Post automatically merged:
tercih edilmeme konusunda lolde yeni çıkan şampiyonlar hem hikaye hem oynanış bakımından geride ve eksik kaldığı için reworklenen bilindik şampiyonların oynanma oranının artacağını düşünüyorum özellikle aurenin
olabilir hocam artacaktır zaten mutlaka ama yama geldikçe oyundan düşüreceklerdir diye düşünüyorumbende pbe hesabı arıyorum oynama fırsatı bulmak için onu oynayıp anlamak lazım ama evet çok bozuk duruyor videoları bidaha izledim
tercih edilmeme konusunda lolde yeni çıkan şampiyonlar hem hikaye hem oynanış bakımından geride ve eksik kaldığı için reworklenen bilindik şampiyonların oynanma oranının artacağını düşünüyorum özellikle aurenin
bu kadar güçlüyken buff gelmez yani herhaldederecelide kapalı olur ilk haftalar tahmini olarak
birde buff atıcaklar sonra herkes ağlıyacak bu ucube karakteri çok op diye
Google üzerinden bakabilirsin. Eğer şartları karşılıyorsan hesabını PBE'ye açabilirsin ama sunucu merkezi ABD olduğu için ping aşırı yüksek oluyor, oynanmıyor.bende pbe hesabı arıyorum oynama fırsatı bulmak için onu oynayıp anlamak lazım ama evet çok bozuk duruyor videoları bidaha izledim
hayır takdir seviyem hala 5 değilGoogle üzerinden bakabilirsin. Eğer şartları karşılıyorsan hesabını PBE'ye açabilirsin ama sunucu merkezi ABD olduğu için ping aşırı yüksek oluyor, oynanmıyor.
evet yamalarla zayıflatılır tahminenolabilir hocam artacaktır zaten mutlaka ama yama geldikçe oyundan düşüreceklerdir diye düşünüyorum