Ts3 Lisans hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Bundan yaklaşık 1 yıl öncesine kadar teamspeak3 ten cc ile orjinal lisans çekiyorlardı uzun süredir ilgilenemiyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi ?. Hem diğer merak eden üyeler de faydalanabilir.

Onaylı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
eski sürüm ünü youtube üzerinden bulup indirirsen aynı sürümü kulananlar ile lisanslı kullanman mümkün

Üye
5 HİZMET YILI
eski sürüm ünü youtube üzerinden bulup indirirsen aynı sürümü kulananlar ile lisanslı kullanman mümkün
O ***** oluyor onu kullanınca şikayet edilirse blacklist yiyor server ve kimse giremiyor. Tabi blacklist olsada girmeyi sağlayan taktikler var fakat bunu tüm girecek kullanıcılar yapması gerekiyor buda gereksiz kaçıyor. ve orjinal lisansı ts3 ün en son server sürümlerinde kullanabiliyoruz. yani daha önce kaçak kredi kartı ile alınabiliyodu arkadaşlarım bana veriyordu ben bilmiyorum nasıl yapıldığını ama şuan bildiğim kadarıyla kapandı ama hala yapabilen varsa lazım yardımcı olmasını istiyorum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
forumda cc hakkında konuşmak yasak ts3de hala geçirebilirsin diye biliyorum fakat bu illegal tespiti halinde sunucun blackliste alınır ve başına dert alabilirsin.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Forumda cc paylaşıma destek vermiyoruz. #Locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...