Onaylı Üye
İnternet hızımı 24 Mbps'den 50'ye çıkarmak istiyorum ama 24 Mbps iptal ettiğim için ceza veya ek bir ücret öder miyim? Türk Telekom kullanıyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Teşekkürler hocamanlaşmanıza göre yiyebilirsin türktelekom ararsan bilgilendirirler
ne yapcaksınız ona göre ceza veya ek ücret var diyelimİnternet hızımı 24mb ten 50 çıkarmak istiyorum ama 24 mb iptal ettğim için ceza veya ek bir ücret öder miyim (Türktelekom kullanıyorum)
Tamamdır hocam teşkkürlerBen 30dan 75 e geçtim ceza felan gelmedi o işlem sadece internetten cayma işlemi olunca cayma bedeli çıkariyolar diye biliyorum
Hızda sorun olmayacağını düşünüyorum.Şuan kullandığınız internetin faturasını ödediğinizde sorun olmıyacağını düşünüyorum.hocam yarın soracağım umarım yoktür sadece hız yükselteceğim sonuçta
umarım öyle olur dostumHızda sorun olmayacağını düşünüyorum.Şuan kullandığınız internetin faturasını ödediğinizde sorun olmıyacağını düşünüyorum.
tamamdır hocam yarın sorucam umarım fazladan para ödeme gibi bir problem olmazanlaşmanıza göre fazla para ödersin kota aştığın için bildiğim kadarı ile