Türk Telekom da VPN olmadan bazı sitelere girmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Türktelekom bazı sitelerin önüne geçiyor güvenlik nedenlerden dolayı secure vpn kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Türk Telekom VPN'siz hiçbir şeye giremiyorum. Bazı siteler haricinde VPN açmadan sitelere girmiyor. Çözümünü bilen var mı?
DNS lerini değiştirmediysen onları değiştirebilirsin. Eğer işe yaramazsa ve VPN programı kurmak istemiyorsan Opera kullanabilirsin. Entegre VPN servisi var ücretsiz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
türk telekom uygulamasına git knk ayarlarda aramaya başla bir internet koruması çocuk koruması gibi zararlı sitedelerden uzak tutmak gibi bir ibare açık olabilir - herkesin dediği gibi dns ayarlarını kontrol edebilirsin

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Türk telekom olduğu için garipsememek lazım aslında en ufak kapalı yerden bile çekmiyo:(

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba;

Google Tarayıcısında Kullandığınızı Varsayıyorum Ayarlardan Güvenli İnternet Seçeneğini Kontrol Edip Kapalı Olup Olmadığına Bakın. Kapalı İse Çerezleri Ve Önbelleği Temizleyin. Değilse Kapatın Ve Bunları Yapın Sorununuz Düzeldimi Diye Kontrol Edin.

Probleminiz Düzelmediyse Advanced System Care Adlı Programı Yükleyin Ve Pro Key'ini İnternetten Ücretsiz Şekilde Krek Yapmayarak Bulabilirsiniz.
Pro Versiyonuna Geçtikten Sonra Alet Çantasından İnternet Ayarlarınızı Sıfırlayın Ve Bilgisayarınızı El Kipine Alarak Ayarlardan Tüm Herşeyi Maximum Düzeye Çıkarıp Taramaya Başlayın. Alt Tarafta Bulunan Otomatik Düzelt Seçeneğine Tik Vererek Otomatik Tarama Bitince Otomatik Düzeltme Yapmaya Başlayacaktır. Bittikten Sonra (Uzun Sürebilir) Sorununuz Giderildimi Kontrol Edin.

Probleminiz Devam Ediyorsa Ağ Ve İnternet Ayarlarına Gelin > Bağdaştırıcılar > Ethernet > Özellikler > IPV4 Özellikler > DNS Ayarlarınızı Kontrol Edin.
Muhtemel 1. Seçenek 8.8.8.8 8.4.4.8 Olarak Kaydedilmiş Olması Gerekiyor.
Muhtemel 2. Seçenek DNS Ayarlarınızın Boş Olduğunu Görebiliriz.
Bunu Şu Şekilde Ayarlamanızı Rica Ediyorum

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Tekrar Kontrol Edin. Eğer Düzelmediyse Daha Karmaşık Ayarlar Söz Konusu Discord Üzerinden İletişime Geçeriz O Durumda. İyi Forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
güvenli internet açık olabilir, müşteri temsilcisi yada web üzerinden destek almayı dene bence.
Post automatically merged:

DNS değiştirmeyide tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
güvenli internet modu acık olabilir onu kapatıp modeme reset atıp dene

Üye
3 HİZMET YILI
Türkiye de Cumhuriyet tarafından yasaklanan sitelere vpn ile giriliyor sadece

Üye
3 HİZMET YILI
kanka ekran akrtın iyiyse yüksek grafiklerde daha fazla fps veriyor diye biliyorum

ne ekersen onu biçersin evlat
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka bendede bazı oyunlara girmiyor vpn olmadan türk telokom sıkıntılı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aile filtresi vardır onu kapatırsan sorunun çözülecektir bunu yapabilmek için mobil uygulamasını indirmen yeterli olacaktır iyi forumlar

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Türk Telekom VPN'siz hiçbir şeye giremiyorum. Bazı siteler haricinde VPN açmadan sitelere girmiyor. Çözümünü bilen var mı?
online işelmelere girip orda kısıtlama bölümü olucak ordan kaldır

aile filtresi vardır onu kapatırsan sorunun çözülecektir bunu yapabilmek için mobil uygulamasını indirmen yeterli olacaktır iyi forumlar
aynen dediğim şey tam olarak bu

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bunu yapmazsa başka çözümü yok sorunun tek nedenide odur zaten arkadaşlarımdan biliyorum
online işelmelere girip orda kısıtlama bölümü olucak ordan kaldır

aynen dediğim şey tam olarak bu

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
CloudFlare warp kullanabilirsin diğer vpnlerin aksine aşırı derece download ve upload kaybı olmuyo ve düşük ping sağlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...