Aga B Keşke Kamu Spotu Çıkınca Geçmeseydim
Burasını Anlamadım "ınsan toplamaka ıcın"Herşey ılk cıktıgında cok comert olur ınsan toplamaka ıcın belırlı bır kıtleden sonra para konuşur.
ınsan cekmek mesela pazarda sogan 1 yerde 2 tl idir bir yerde 1 tl sen 1 tl lik yerden alırsın sonra herkes 1 lıra 1 lıra geldıgı yer bı bakarsın olur 3tlAga B Keşke Kamu Spotu Çıkınca Geçmeseydim
Post automatically merged:
Burasını Anlamadım "ınsan toplamaka ıcın"
ınsan cekmek mesela pazarda sogan 1 yerde 2 tl idir bir yerde 1 tl sen 1 tl lik yerden alırsın sonra herkes 1 lıra 1 lıra geldıgı yer bı bakarsın olur 3 t![]()
Çok Sövüyorum Ama Sonuç |Dostum bende öyle aldım 100 TL Fatura geldi taahhüt mü ne var kapattıramıyorum 365 gün kullanmam lazımmış adamlar 365 gün ne geçirirsek kardır diyip geçiriyorlar
O iyiymiş Bak Bende Fatura ŞöyleBende Her ay 50kr-1 tl oynuyor Anlamadım sabit değil Fatura
çok güzel söylemiş reisHerşey ılk cıktıgında cok comert olur ınsan toplamaka ıcın belırlı bır kıtleden sonra para konuşur.
anlasam milletin hakkına girmekten başka birşey değil bu ne böyle ya 3x money (27tl)-(75tl)Zam gelmiştir zam zam zama zumHarbiden he niye öyle olmuş?
Napalım bizide böyle yapıyorlaranlasam milletin hakkına girmekten başka birşey değil bu ne böyle ya 3x money (27tl)-(75tl)