- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
3 mbps hız = 300kbps indirme fazla vermişler üstad hatan olmasınreis allah için 3 mb hız talep ediyorsunuz aldığımız hız 700 kb
3 mbps hız = 300kbps indirme fazla vermişler üstad hatan olmasınreis allah için 3 mb hız talep ediyorsunuz aldığımız hız 700 kb
harbi fazla vermişler o zaman3 mbps hız = 300kbps indirme fazla vermişler üstad hatan olmasın
bence her binanın yanna kutu koymalılarüstad kutu ile arandaki mesafe iyidir modemin kalitelidir iyi paketin vardır bundan kaynaklı bir kaç arkadaşa baktım ktu ile arasında 150metre var bundan kaynaklanıyor genelde
Fatura ödediğin numara-gsm no-tc-xdsl no herhangi bilgi ver sana ne zaman ne sms gelmiş onu bile atarım yani yalan söylemiyorum dostumTurk tele komda kullanıcı şikayet olmadıgı sürece kullanıcıların modem bilgisine ulaşamassın pek inandırıcı gelmedi aslın yok gibi
Reis Keşke En çok ben mutlu olurumbence her binanın yanna kutu koymalılar
Tabi ki ülke genelinde satış %176 arttı bununda getirdiği sorunlar örneğin port kalmamasıreis int hızı yavaş bi sıkıntı mı var genel anlamda
Ping sorunları çok fazla neden ?Arkadaşlar Türk telekomda Satış Destek Uzmanıyım Malatya Bölgesinden Sorumluyum Home office Çalısıyouz bir çok kişinin problemleri var elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Paket İçeriklerinizi Vs Görebiliriz Bunuda Gruba Bir faydam olur umarım amacı ile yapacağım
Edit: Tüm illere yardımcı olabilirim
internet paketine bağlı olur o kendi elinle hızlandıramazsınReyiz İnternet’imi nasıl hızlandırabilirim