⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Türk Yapımı Twitter; Yazbee

Merhaba dostlarım, ben baXen
Forumda böyle bir uygulamanın eksik olması dikkatimi çekti ve bende konusunu açayım dedim.
İlk Türk yapımı sosyal medya olabilir "Yazbee"
Günümüz Twitter'ından pek fazla farkı bulunmamakta.
Hatta aynısı bile diyebiliriz. Tabii biraz daha farklısı.
İstediğiniz gibi gönderi paylaşabilir, etiketleri kullanabilir, konum kullanabilir, profilinizi düzenleyebilirsiniz.
Bende size bu güzel uygulamayı tanıtıyorum.

IOS veya Android sürümü için indirebilir veya internet sitesinden kayıt olup giriş yapabilirsiniz.
İlk giriş yapmanızda size profilinizi düzenlemeniz için bir sayfa veriyor. Buradan profilinizi düzenleyiniz.
"Kategoriler" bölümünden istediğiniz konuları takip edebilirsiniz. (Ör. Müzik, Teknoloji, Haber, Siyaset)
"Güncel Başlıklar" bölümünden en çok hangi etiketlerin kullanıldığını ve gündemi görebilirsiniz.
Mobil için sağ altta bulunan arı iconuna tıklayarak gönderi paylaşabilirsiniz. Bilgisayar için en üstte belli bir şekilde yer verilmiştir.
Ana sayfayı yenileyerek takip ettiğiniz kategorilere atılan gönderileri güncel olarak görebilirsiniz.

Görsel, video ve metin paylaşma.
Kategoriler üzerine takip sistemi.
Güncel başlıklar ve trendler.
İstediğiniz kategorilere gönderi paylaşma.
Başkalarının profilinde neleri beğendiğini görme.
Repost(Retweet) sistemi.
Postlara(Gönderilere) beğenme/beğenmeme butonları.
Hızlı ana sayfa yenileme.
Gizli hesap özelliği.
Özel mesaj(PM/DM/ÖM) özelliği.
Gönderi istatistiklerini görme.
Hızlı "bildirimler" butonu.
Mobil cihazlar için koyu tema özelliği.

İnternet Sitesi için:
Play Store'dan:
App Store'dan:
Buralarda(App/Play Store) önce program kontrol edilir. Güvenli ise paylaşımı onaylanır. Yani virüs bulunmamaktadır.
Merhaba dostlarım, ben baXen
Forumda böyle bir uygulamanın eksik olması dikkatimi çekti ve bende konusunu açayım dedim.
İlk Türk yapımı sosyal medya olabilir "Yazbee"
Günümüz Twitter'ından pek fazla farkı bulunmamakta.
Hatta aynısı bile diyebiliriz. Tabii biraz daha farklısı.
İstediğiniz gibi gönderi paylaşabilir, etiketleri kullanabilir, konum kullanabilir, profilinizi düzenleyebilirsiniz.
Bende size bu güzel uygulamayı tanıtıyorum.
IOS veya Android sürümü için indirebilir veya internet sitesinden kayıt olup giriş yapabilirsiniz.
İlk giriş yapmanızda size profilinizi düzenlemeniz için bir sayfa veriyor. Buradan profilinizi düzenleyiniz.
"Kategoriler" bölümünden istediğiniz konuları takip edebilirsiniz. (Ör. Müzik, Teknoloji, Haber, Siyaset)
"Güncel Başlıklar" bölümünden en çok hangi etiketlerin kullanıldığını ve gündemi görebilirsiniz.
Mobil için sağ altta bulunan arı iconuna tıklayarak gönderi paylaşabilirsiniz. Bilgisayar için en üstte belli bir şekilde yer verilmiştir.
Ana sayfayı yenileyerek takip ettiğiniz kategorilere atılan gönderileri güncel olarak görebilirsiniz.
Görsel, video ve metin paylaşma.
Kategoriler üzerine takip sistemi.
Güncel başlıklar ve trendler.
İstediğiniz kategorilere gönderi paylaşma.
Başkalarının profilinde neleri beğendiğini görme.
Repost(Retweet) sistemi.
Postlara(Gönderilere) beğenme/beğenmeme butonları.
Hızlı ana sayfa yenileme.
Gizli hesap özelliği.
Özel mesaj(PM/DM/ÖM) özelliği.
Gönderi istatistiklerini görme.
Hızlı "bildirimler" butonu.
Mobil cihazlar için koyu tema özelliği.
İnternet Sitesi için:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Play Store'dan:
Giriş Yap
App Store'dan:
Giriş Yap
Buralarda(App/Play Store) önce program kontrol edilir. Güvenli ise paylaşımı onaylanır. Yani virüs bulunmamaktadır.