Youtube türkçe kanalı globale çevirebilirmiyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben global olmak istiyom ama kanalımı %86 türkler izliyor yeni kanal açıp en baştan mı ingilizce başlamam gerek. yoksa kanalımın ayarlarını ingilizce yapsam global olurmuyum? geçen 10 bin aboneyken denedim herşeyi full ingilizce yaptım ama etkileşim düştü,peki mesela 1milyon abone olduğumda tüm ayarları tekrar ingilizce yapsam ama aboneler türk olduğu içinde başlığa türkçe çevile koysam. hem etkileşim düşmez hemde en çok beni yabancılarmı izler? KISACA TÜRKÇE BAŞLAMIŞ KANAL GLOBAL OLABİLİRMİ YOKSA DİREK YENİ KANAL AÇIP EN BAŞTANMI İNGİLİZCE YAPAYIM
2.sorumda para kazanması aktif olan kanal dahamı çok keşfete düşer ve izlenir?

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
yenı hesap kurup yap turk hesabındanda her vıdeoda reklamını yap kanalının o kdr takıpcın turken yabancı paylasımlar yaparsan tutma olasılıgı cıddı derece de duser

𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
evet hesabında para kazanma açıksa daha fazla globala düşme ihtimalin var çünkü youtube tarafından onaylanmış oluyosun bi bakımdan

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yenı hesap kurup yap turk hesabındanda her vıdeoda reklamını yap kanalının o kdr takıpcın turken yabancı paylasımlar yaparsan tutma olasılıgı cıddı derece de duser
aga orjinal dil ingilizce olsada türkçe çeviride eklicem. yinede türklerinde karşısına çıkmazmı. videolardada konuşma yok zaten

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Türkçe Kanalı Global Hale Getirme:

• Kanalınızı sadece Türkçe içeriğe odaklı bir şekilde başladıysanız ve %86 oranında Türk izleyici kitleniz varsa, tamamen İngilizce'ye geçmek ani bir değişiklik olabilir ve takipçilerinizin ilgisini kaybetmesine neden olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
kral geçebilirsin fakat izleyicin o kdr fazla olcanı sanmıom ama genede dene

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
video başlıklarını açıklamaları ingilizce yap otomatik algoritma genele gösteriyor

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
evet çevirebilirsin ama biraz zamanını alır kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Türkçe Kanalı Global Hale Getirme:

• Kanalınızı sadece Türkçe içeriğe odaklı bir şekilde başladıysanız ve %86 oranında Türk izleyici kitleniz varsa, tamamen İngilizce'ye geçmek ani bir değişiklik olabilir ve takipçilerinizin ilgisini kaybetmesine neden olabilir.
neden ilgilerini kaybetsinlerki? videolarda konuşma olmicak müzik olacak. ( valla daha önce 10b aboneyken ingilizce yaptım tutmadı etkileşim düştü,ama bence türkçe çeviri koymadığım içinde olabilir)

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Eğer kanalınız baştan beri türkçe içeriğe dayalıysa ve dünyanın her yerinden izleyici istiyorsanız, dünya çapında izlenen içerikler oluşturmalı ve İngilizce çeviriyi koymalısınız, tek yol bu

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer kanalınız baştan beri türkçe içeriğe dayalıysa ve dünyanın her yerinden izleyici istiyorsanız, dünya çapında izlenen içerikler oluşturmalı ve İngilizce çeviriyi koymalısınız, tek yol bu
aga 10m aboneye kadar herşeyi türkçe ama 10m olduktan sonra kanal ayarını ingilizce yapıp türkçe çeviri koymayı planlıyom. mesela czn burak ı yabancılar daha çok izliyor 13m abonesi var. 10m aboneden sonra global olur diye düşünüyom kanal. ama öylesine 2 saat önce global kanal açtım test için sadece 0 dan ingilizce başlasam hızlı büyüyecekmiyim diye

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
evet bunu deneyebilirsin kardeşim ama dediğin gibi CZN burak da aynısını yaptı ilk başta sadece türkçe veya kısa videolar yüklüyordu ama artık kanalının izleyici kitlesi tüm dünyaya yayılmış durumda ve uluslararası bir platform olduğu için yüklemeleri ingilizce olarak yapmaya başlıyor dil

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
evet bunu deneyebilirsin kardeşim ama dediğin gibi CZN burak da aynısını yaptı ilk başta sadece türkçe veya kısa videolar yüklüyordu ama artık kanalının izleyici kitlesi tüm dünyaya yayılmış durumda ve uluslararası bir platform olduğu için yüklemeleri ingilizce olarak yapmaya başlıyor dil
aga bide en hızlı kolay büyümek prim yapmak dilenmekmi? ben minecraft kanalıyım mesela pixel art videosu yapıyom arkaya müzik koyuyom leonardo dicapro ekliyom mesela 1,2blok kırıp uzaklaşıyom 5bin izlenmeye 13 abone. ama eğer müzik yerine acındırıcı ses koyarsam(ses şu:evet biliyorum bu videomuda geçip abone olmayacaksınız) bu sesi koyduğumda 5bin izlenmeye 100-200 abone geliyo. yani 10mn abone olana kadar dilenip sonra full kaliteli içerikler mi atmalıyım? örnek:ömer alper diye bir kanal var sadece prim kasıyo her videoda allahı ,anasını ,babasını seven abone olsun diyo 1.52 milyon abonesi var. adam haftada 100k abone kasıyor. enes baturun yan kanalı 2m abone zaten, enesbaturun yan kanalını geçicek 1 aya sadece primle,

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aga bide en hızlı kolay büyümek prim yapmak dilenmekmi? ben minecraft kanalıyım mesela pixel art videosu yapıyom arkaya müzik koyuyom leonardo dicapro ekliyom mesela 1,2blok kırıp uzaklaşıyom 5bin izlenmeye 13 abone. ama eğer müzik yerine acındırıcı ses koyarsam(ses şu:evet biliyorum bu videomuda geçip abone olmayacaksınız) bu sesi koyduğumda 5bin izlenmeye 100-200 abone geliyo. yani 10mn abone olana kadar dilenip sonra full kaliteli içerikler mi atmalıyım? örnek:ömer alper diye bir kanal var sadece prim kasıyo her videoda allahı ,anasını ,babasını seven abone olsun diyo 1.52 milyon abonesi var. adam haftada 100k abone kasıyor. enes baturun yan kanalı 2m abone zaten, enesbaturun yan kanalını geçicek 1 aya sadece primle,
Anlıyorum kardeşim, yapmayı sevdiğin şeyi yap youtube'un nicelik ve etikten ziyade tutarlılık ve kaliteye ihtiyacı var. Sanırım artık diğer izleyiciler için İngilizce çeviriye ihtiyacınız var ve bu kısa ses hakkında evet devam edin, sadece abone değil izleyici kazanmaya odaklanın video başına yasal 10 bin görüntüleme yeterlidir. Milyonlarca abonesi olan birçok kanalı izledim ama izlenme sayısı 100 bin bile değil o yüzden sadece izleyici edinin.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eski buglarda millet ingilizce başlıkla global kasıyordu kaldırıldı sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...