Türkçe-İngilizce dışında başka dilde konu açılmasın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Son zamanlarda sayfadaki açılan konuların 1/3 Vietnamca gibi diller. 2.Dil olarak sadece İngilizceye izin verilsin konu açmak için.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
katılıyorum forumda ispanyolca görmüşlüğüm olmuştu

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Global dünyada bence bunlar gayet normal

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Global dünyada o yüzden zaten İngilizce global dil olarak var. O yüzden İngilizce konu açmalı yabancılar ki böylece herkes anlayabilsin.
Haklı olabilirsin ama ingilizce okur-yazarlığımız gelişmiş ülkelerin çok gerisinde Bkz. İtalya, İspanya, Almanya, Fransa
Hal böyle olunca bizim gibi olan ülkelerde (yani ingilizce okur-yazarlığı düşük) kendi dilince konuşuyorlar sadece

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Haklı olabilirsin ama ingilizce okur-yazarlığımız gelişmiş ülkelerin çok gerisinde Bkz. İtalya, İspanya, Almanya, Fransa
Hal böyle olunca bizim gibi olan ülkelerde (yani ingilizce okur-yazarlığı düşük) kendi dilince konuşuyorlar sadece
Ben ingilizceyi yabancı üyeler kullansın diyorum. Biz zaten türkçe konuşuyoruz. Bizimle alakası yok yani :)

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkes ingilizce bilmiyor kendi dillerinde açılıyor ama ne kadar sorunları çözülüyor bilmiyorum. İngilizceye izin verseler keşke daha anlaşılır olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Global dünyada o yüzden zaten İngilizce global dil olarak var. O yüzden İngilizce konu açmalı yabancılar ki böylece herkes anlayabilsin.
Aynen öyle dostum, inglizce ortak dil olarak konularda ingilizce ve türkçe açılmasına izin verilse sadece süper olur.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bütün dillerin olması iyi bence namımız artıyor ne güzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...